Gideonboeken | Lees & Deel

Gideonboeken | Lees & Deel

Ben jij een boekenwurm en word je enthousiast bij het zien, ruiken en voelen van een boek? Lees je graag en deel je je bevindingen graag met de rest van de wereld? Doe dan mee met Gideon Lees & Deel.

Wat houdt dat in?
Uitgeverij Gideon geeft zo'n vijftien nieuwe boeken per jaar uit. Dit kunnen romans zijn of levensverhalen, maar ook boeken over o.a. geloofsopbouw, huwelijk, opvoeding, praktisch christen-zijn en gebed.

Bij elke nieuwe uitgave kiezen we één van de deelnemers van Lees & Deel die het boek van ons cadeau krijgt. Wij vragen van je of je dit boek goed wilt lezen en een beoordeling naar ons wilt terugkoppelen. Wij gebruiken de
 beoordeling vervolgens voor onze eigen evaluatie, de website en onze socialmediakanalen. Ook kan (een quote uit) je beoordeling gebruikt worden voor onze marketingdoeleinden. Daarnaast vragen we of jij je positieve bevindingen wilt delen in je eigen omgeving en via je eigen (social media) netwerk en of je beoordelingen wilt plaatsen op verschillende andere websites. Graag ontvangen we ook een foto van jou met het boek, deze foto gebruiken we voor onze marketingdoeleinden.

Geef je op!
Meld je aan via dit formulier. Bij elke nieuwe uitgave kiezen we een persoon die het boek cadeau krijgt. Ben je niet gekozen, dan doe je de volgende keer automatisch weer mee. Je hoeft je dus maar één keer aan te melden. Ben jij de gelukkige die een boek mag beoordelen, dan ontvang je van ons persoonlijk bericht.

Deze boeken zijn al beoordeeld:
De Stenen Getuigen door Corine van Wijk
Dodelijk Complot door Joanne Elsinga
Jezus Geneest door Christiaan Kauffman
Dicht bij Jezus - kinderbijbel door Renate Zwanenburg
Krachtige gebeden en beloften door Olga van Dongen
De kracht van een biddende man door Lucas Boersma
Sterren onder de wolken door Lodewijk den Breejen
Gevangene en toch... door Eveline

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg