Gevangene en toch ...

€ 14,95
1 review
Aantal:
Gevangene en toch... is het eerste boek van Corrie ten Boom en werd in 1945 voor het eerst uitgegeven. In dit boek beschrijft Corrie haar gevangenschap in Scheveningen, Vught en kamp Ravensbruck.

28 februari 1944. De Duitse SD valt het huis van de familie Ten Boom binnen omdat zij Joden en andere vervolgden onderdak bieden. Ruim 30 mensen worden gearresteerd, waaronder vader Casper en zijn dochters Betsie en Corrie. Vader ten Boom overlijdt na tien dagen gevangenschap in Scheveningen. Betsie en Corrie brengen maanden door in de gevangenis te Scheveningen, kamp Vught en concentratiekamp Ravensbruck. Betsie overleeft dit concentratiekamp niet, maar Corrie wordt vrijgelaten en schrijft over de eerste oorlogsjaren, het verzet en de ontberingen in het boek Gevangene en toch...

Ondanks alle wreedheden die zij heeft moeten ondergaan, getuigt zij van Gods liefde in Christus. Jezus is Overwinnaar, ook over moeilijkheden.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Mooi boek09 februari 2017
Dit boek is een mooi boek voor lezers vanaf denk ik een jaar of 18. Het is mooi te zien hoe Mevr ten Boom door gaat met leven ondanks alles. Het is een voorbeeld, wanneer je zelf in de problemen zit dat je door dit boek. Ziet dat je God kunt vertrouwen dat Hij er altijd bij is.
Een aanrader om te lezen? ZEKER.

Recent bekeken

Gevangene en toch ...

Gevangene en toch ...

Corrie ten Boom
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg