Challenge: Marriageweek

Challenge: Marriageweek

Challenge: Marriageweek 2021

De communicatie in jouw relatie!

Meld je aan voor de challenge!

Mocht je wat krantenkoppen gemist hebben de laatste tijd…                                         
Coronacrisis vraagt meer inspanning om huwelijk goed te houden
Scheidingspiek verwacht… zo voorkom je dat je relatie sneuvelt in coronatijd…
Dit doet de coronacrisis met ons liefdesleven…
 
Wanneer ik de artikelen uit verschillende bladen en kranten lees, valt het me op dat de teksten onder deze koppen één ding gemeenschappelijk hebben: goed communiceren in je relatie is zo belangrijk !
 
Hoe ervaar jij in deze tijd jouw relatie?
De eerste coronalockdown begon wellicht als gezellig samenwerken aan de keukentafel en wat extra aandacht voor de kinderen. Maar meer tijd thuis doorbrengen met je geliefden viel nog niet mee. Het eindigde voor sommige stellen in een stressvol samenzijn. Constant op elkaars lip, geen eigen ruimte en irritaties alom. We ervaren verschil in behoeften, in wensen, in interesses….

Maar wie weet… is deze tijd juist een kans voor een verrijking voor je relatie! Ook al gebeurt er van alles in de wereld, je leven is momenteel wellicht minder chaotisch. Nu we meer thuiswerken, kunnen we wanneer we zelf willen een potje voetballen met de kinderen of samen een wandeling maken.
Door een minder strakke tijdsplanning verdwijnt de druk op je schouders en dat komt ook je humeur ten goede. Denk ook maar eens aan de reistijd die je hebt als je naar kantoor moet. Dat is voor veel mensen toch al snel een paar uur per week. Allemaal tijd die je nu anders kunt investeren.

Hoe je deze tijd ook ervaart, en hoe jouw relatie op dit moment ook is… jullie zijn als stel onderweg. We willen je aanmoedigen om op deze huwelijksweg vastberaden te zijn dit pad samen tot het einde toe uit te lopen! Jullie kunnen het, en het is het meer dan waard! Het huwelijk is een prachtig geschenk van God voor het totale leven, hoe het leven ook gaat. Een goed huwelijk krijg je niet gratis, maar er is weinig wat rijker maakt dan het huwelijk…

Ga jij een nieuwe uitdaging aan in de marriageweek? Acht dagen lang (van 7 t/m 14 februari) bieden we je mails aan, met bijbelteksten, inspirerende teksten, vragen, doe-opdrachten en gebeden. We baseren ons daarbij voornamelijk op het boek Wat wil hij, wat wil zij (geschreven door Willard F. Harley – meedoen kan ook prima zonder boek). Het boek gaat in op de verschillen tussen man en vrouw. Door goed te communiceren leer je elkaars behoeften kennen, elkaar beter te begrijpen en daarop in te spelen. Dan wordt het huwelijk een bron van geluk. Romantiek, intimiteit en creativiteit volgen dan gemakkelijker.

Ons gebed is dat jullie elkaar zullen liefhebben en onweerstaanbaar zullen zijn voor elkaar. We zijn geschapen om lief te hebben. Liefde is onze bestemming.

Lees hier de dagen terug:
Dag 1: De communicatie in je relatie
Dag 2: Seksualiteit, zijn grootste behoefte
Dag 3: Partners die om elkaar geven, praten zorgzaam met elkaar
Dag 4: Vriendschap met je partner
Dag 5: De wensen en verlangens van een vrouw...
Dag 6: Je uiterlijk doet ertoe
Dag 7: Toewijding aan het gezin
Dag 8: Een goedlopend huishouden
Dag 8 extra: Het onweerstaanbare ontdekken

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg