Challenge: Nooit meer stille tijd

Leuk dat je meedoet met deze Gewijde chaos-challenge! Wat kun je verwachten?

Toen wij in 2012 het boek Gewijde chaos uitgaven, hadden we eigenlijk een andere – in mijn ogen heel bevrijdende! – titel bedacht: Nooit meer stille tijd. Een collega-uitgeverij vond dat te veel lijken op een titel van één van hun boeken, en zo kwamen we bij de titel Gewijde chaos (gewoon een rechtstreekse vertaling van de Engelse titel).

Stille tijd… wie worstelt er niet mee? Het moet, van jezelf en voor je gevoel van God, maar het schiet er zo gemakkelijk bij in. En dan kun je je schuldig voelen, of zondig. Tricia McCary Rhodes kende dat probleem ook, maar ontdekte dat God helemaal niet op haar geforceerde stille tijd van 10 minuten zat te wachten. Hij wilde relatie met haar; dicht bij zijn, de hele dag door.

In 21 korte hoofdstukken laat ze in haar boek zien hoe jij heel praktisch dicht bij God kunt zijn terwijl je bezig bent met je dagelijkse besognes thuis, op kantoor, op je werkplaats of op school. Een heel gaaf en bevrijdend boek.

Wat houdt deze challenge in? Als jij je aanmeldt via deze link krijg je de eerste 7 hoofdstukken van het boek gedurende een week gratis toegezonden (vanaf woensdag 24 maart). Misschien ruim je in de 40-dagentijd net als veel anderen wat extra tijd in voor je relatie met God? Misschien wil je ontdekken hoe je zonder stille tijd toch heel de dag door met God kunt wandelen? Wat je reden ook is, deze challenge is er om je geloofsleven een week lang te verfrissen en je kennis te laten maken met gewoon een heel goed boek.

Meld je dus aan! Geniet van wat je leert. En ontdek de rijkdom van het wandelen met God (helemaal niet erg om dat ook letterlijk elke dag te doen). Veel zegen!

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg