Kinderboeken (33 producten)

Sorteer op:
De Sterke verhalen Bijbel

De Sterke verhalen Bijbel

Victoria Tebbs
€ 14,95
Dicht bij Jezus Kinderbijbel

Dicht bij Jezus Kinderbijbel

Sarah Young
€ 22,50
Afscheid van opa - knuffel

Afscheid van opa - knuffel

Mirjam Visker
€ 9,95
Afscheid van opa

Afscheid van opa

Mirjam Visker
€ 13,50
Op zoek naar God

Op zoek naar God

Natascha Brouwer-Rothuizen
€ 9,95
Paulus en de apostelen

Paulus en de apostelen

Joy Melissa Jensen
€ 4,95
Jezus de Zoon van God

Jezus de Zoon van God

Joy Melissa Jensen
€ 4,95
Kwibus

Kwibus

Harry Voss
€ 9,95
De Speurbijbel

De Speurbijbel

€ 9,95
Dagboek voor kleine schatjes

Dagboek voor kleine schatjes

Meerdere auteurs
€ 19,95
Een Brief van Christa

Een Brief van Christa

Anne M. van Westen
€ 3,00
De Nacht is ook van God

De Nacht is ook van God

Dandi Daley Mackall
€ 4,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Kinderboeken

De rubriek Kinderen is onderverdeeld in meerdere subrubrieken. Er zijn geloofsopbouwende boeken voor kinderen, voorleesboekjes, doe-boeken, kinderbijbels en boeken die oudere kinderen prima zelf kunnen lezen.

Voor de jongste kinderen zijn er de voorleesboeken. De meeste van die boeken komen uit de populaire Kleine Schatjesserie: Hoe is het in de hemel?, Beloften voor kleine schatjes, Bijbel voor kleine schatjes, Gebeden voor kleine schatjes en dé bestseller, het Dagboek voor kleine schatjes. Ook de kartonnen boekjes Zon en regen, De nacht is ook van God en Zegeningen overal komen uit deze serie. Al deze boekjes zijn ook uitstekend geschikt als cadeautje. Succes verzekerd.
Daarnaast vallen ook de 'handjesboeken' onder de voorleesboeken. Ook deze boeken worden vaak cadeau gedaan. Er zijn vier deeltjes: Bidden voor het eten, Bidden voor het slapen, Gebedjes voor kinderen en Praten met God.
Ken jij Jezus al? is een klein boekje dat vaak cadeau wordt gegeven aan het eind van een vakantiebijbelweek of op zondagscholen.
Recentelijk hebben we daar via leuke boekjes aan toegevoegd van de Nederlandse illustrator Natascha Brouwer: Abraham, David en Esther, en Op zoek naar God.
In de categorie doe-boeken hebben we twee stickerboeken: Het Kerstfeest en De Schepping.
Bij Gideon geven we ook vier kinderbijbels uit. Mijn eigen bijbeltje en het Minimeeleesboekje zijn echte bijbeltjes voor mee naar de kerk.
Een bijbelverhaal voor iedere dag is een zeer complete kinderbijbel, met 365 bekende en minder bekende bijbelverhalen, prachtig, klassiek geïllustreerd.
De Speurbijbel is één van de populairste kinderbijbels van dit moment. Bijbelverhalen en activiteiten voor de kinderen wisselen elkaar af. Leuk voor een goed gezinsmoment aan tafel. En leuk voor beginnende lezers voor het naar bed gaan.
Voor de oudere kinderen hebben we leesboeken: Jezus, de Zoon van God en Paulus en de apostelen vertellen het goede nieuws, voor de kinderen in groep 4 en 5. Een brief van Christa voor de domienee, Kwibus (vergelijkbaar met de Kameleon), De klik en Strepen op z'n rug voor de oudste basisschoolkinderen. Daarnaast zijn er twee stripboeken: Tussen haat en hoop en De kleine pelgrim (een stripversie van de christenreis).
Twee belangrijke geloofsopbouwende boeken voor kinderen vanaf groep 7/8 zijn: De kracht van een biddend kind en Dicht bij Jezus voor jonge tieners.
Lees meerLees minder