Een oma met twee staartjes

€ 14,95
0 reviews
Aantal:
Kijk, dit is oma Puck. Ze is niet zomaar een oma, o nee. Oma Puck is de oma van alle kinderen uit de buurt. Eigenlijk kan dat helemaal niet, maar bij oma Puck kan alles. Daarom is iedereen zo dol op haar.
Ze woont in een heel gewoon huis, in een heel gewone straat, in een heel gewone stad. Maar oma Puck is helemaal niet gewoon. En als je bij haar op bezoek bent, gebeuren er altijd ongewone dingen.
Ze ziet er ook niet uit als een oma zoals iedereen die heeft. Oma Puck heeft twee staartjes. Ook draagt ze een rode bril met witte stippeltjes. En ze heeft twee verschillende schoenen aan. Dat is wel een beetje gek voor een oma, toch? Maar als oma van alle kindertjes mag je best een beetje anders zijn.
Ga je met Pim en Pien mee op bezoek bij haar?

In 30 eenvoudige verhaaltjes met aansprekende illustraties beschrijft Joyce Bout herkenbare situaties voor peuters, kleuters en (groot)ouders beschreven. De vertelsels in dit boek hebben een (geloofs)moraal en worden afgesloten met een dankgebed.

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Superleuk geschreven!31 december 2023
Heel herkenbare dagelijkse kindergebeurtenissen, ontzettend leuk beschreven en geïllustreerd. Onze kleinzoon ( en oma ) hebben er van genoten. Echt een aanrader!

Recent bekeken

Een oma met twee staartjes

Een oma met twee staartjes

Joyce Bout
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg