• 978-90-5999-2566

Alle klokken zijn veilig

€ 12,50
0 reviews
Aantal:
Alle klokken zijn veilig verschijnt officieel in de winkels op 1 maart 2024. Het boek is nu al bestelbaar en vanaf 20 februari leverbaar via onze uitgeverij. Als je het boek voor 20 februari bij ons bestelt, samen met andere boeken, wordt de hele bestelling op 20 februari naar je verzonden.


Het waargebeurde verhaal van Corrie ten Boom en de kleine klokkenwinkel.

In de klokkenwinkel van vader ten Boom is het altijd fijn. Klanten komen en gaan. Vader ten Boom kletst met iedereen en de klokken tikken vrolijk. Corrie helpt haar vader graag. Aan het eind van elke werkdag sluit zij de winkel.

Maar dan wordt alles anders. Er vliegen heel veel Duitse vliegtuigen over. Het is oorlog. Door de oorlog zijn vooral Joodse mensen in gevaar. De Duitsers willen de Joden gevangen nemen. De familie ten Boom maakt een geheime schuilplaats. In het woonhuis boven de klokkenwinkel. Daar verstoppen ze de Joden voor de Duitsers.

Op een dag bonzen Duitse soldaten op de voordeur. Hoe zal het aflopen met Corrie? En met haar familie en de Joodse mensen?


Alle klokken zijn veilig vertelt op eenvoudige wijze (AVI M4/E4) en kleurrijk geïllustreerd het verhaal van de Schuilplaats, boven de klokkenwinkel van de vader van Corrie ten Boom. Kinderen kunnen zo op hun eigen leesniveau kennismaken met het evangelie en met indrukwekkende getuigenis van Corrie. De vertaling is van de hand van de bekende kinderboekenschrijfster Martine Jonker.

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Alle klokken zijn veilig

Alle klokken zijn veilig

€ 12,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg