Boeken van Martine Jonker

Martine Jonker (1982) begon op de basisschool al met het schrijven van verhaaltjes. In 2008 verscheen haar eerste boek (De houtsnijder en de reis van de beeldjes), en sindsdien zijn er verschillende boeken gevolgd. Momenteel werkt ze vooral aan de serie De gouden speld, waarin belangrijke momenten uit de geschiedenis van het christelijk geloof door de ogen van tieners worden beleefd. Voor Uitgeverij Gideon schreef ze inmiddels al deel 4, getiteld Peter en Anna, deel 5, getiteld Stefan en Liese, en deel 6, titel: Luc en Charlotte, van de serie.
Ook schreef ze een verhaal voor volwassenen: De wedloop. En verder vertaalde ze voor onze uitgeverij het boekje Alle klokken zijn veilig, over Corrie ten Boom.

In het schrijven komen al haar passies samen: haar liefde voor geschiedenis, voor mooie verhalen, voor taal en niet in de laatste plaats haar liefde voor de Heer en Zijn Woord.
Martine reist graag om plaatsen te verkennen waar ze later weer over kan schrijven. Italië en het oude
Rome zijn favoriet. Naast het schrijven werkt Martine als logopediste op een school voor slechthorende kinderen en kinderen met taalontwikkelingsstoornissen.
www.martine-jonker.nl

Meer van Martine Jonker

Stefan en Liese

Stefan en Liese

Martine Jonker
€ 16,50
De Wedloop

De Wedloop

Martine Jonker
€ 14,95
Luc en Charlotte

Luc en Charlotte

Martine Jonker
€ 16,50
Peter en Anna

Peter en Anna

Martine Jonker
€ 16,50
Gouden Speld Trilogie

Gouden Speld Trilogie

Martine Jonker
€ 19,50
Martine Jonker

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg