Wat wil hij wat wil zij?Bouwen aan een onverwoestbaar huwelijk

€ 16,50
6 reviews
Aantal:

Hoe word jij onweerstaanbaar voor je eigen man of vrouw? Mannen hebben in het huwelijk andere behoeften dan vrouwen. Maar vaak begrijpen ze dat niet, en vrouwen evenmin. En daar ligt de oorzaak van veel buitenechtelijke relaties en scheidingen.
Als echtgenoten elkaars behoeften onderkennen en daarop inspelen, wordt hun huwelijk een bron van geluk. Romantiek, intimiteit en creativiteit komen dan vanzelf.
Auteur Willard Harley onderscheidt tien fundamentele huwelijksbehoeften; vijf daarvan overheersen bij de man en vijf bij de vrouw. Harley laat in dit boek zien hoe mannen en vrouwen elkaars behoeften kunnen vervullen. En daardoor worden ze voor elkaar onweerstaanbaar.

Reviews (6)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Helemaal te gek23 juni 2019
Ik vond dit boek helemaal te gek. Na een paar jaar uit elkaar hebben wij samen gelezen en snapten toen wat er misging. Nu zijn we 30 jaar samen.
Een must voor ieder huwelijk23 april 2012
wij zijn toevallig wel een 'jong stel' en dit is een superboek. Na een moeilijke start van ons huwelijk is dit boek onze redding geweest! Leuk om samen te lezen en ook leuk om samen de vragen te beantwoorden. En must voor ieder huwelijk!
Iedereen met een relatie moet dit lezen!20 mei 2007
Mannen en vrouwen hebben verschillende behoeftes en velen zijn zich daar niet goed van bewust. Leer de behoeftes van je partner (her)kennen en vervullen! Lees het boek samen en je relatie krijgt echt een fantastische impuls. Het heeft ons enorm geholpen. Als het nu eens iets minder gaat tussen ons, dan begrijpen we bovendien beiden veel beter hoe het komt, en is het veel gemakkelijker om weer tot elkaar te komen. Het boek leest gemakkelijk en voelt goed. Het is een beetje rechtlijnig, waardoor het wel heel helder is. Eigenlijk zou iedereen met een relatie het moeten lezen. En iedereen die graag een relatie zou willen ook.
Hard nodig31 mei 2004
Ik kwam, reeds apart wonend na 15 jaar huwelijk, toevallig (?) via de website van de auteur (www.marriagebuilders.com) dit boek tegen. Nieuwsgierig gemaakt ben ik het gaan lezen en, om een lang verhaal kort te maken, wij zijn weer bij elkaar. Met dit boek, wat we nu samen gelezen hebben en er regelmatig over praten, zijn we in een paar maanden meer van elkaar te weten gekomen dan in de voorgaande 15 jaar! Echt een aanrader.
Steengoed05 augustus 2003
Steengoed boek! Moet door de gemeente worden uitgegeven gelijk met het trouwboekje!! Wat kan een huwelijk toch mooi zijn als je elkaar beter begrijpt!!
Een verademing23 december 1999
Het is een verademing om eens iets anders te lezen over relaties dan over de dingen die we allemaal fout doen. Het boek geeft inzicht waarom we ons strijden. Hoe het komt dat we uit elkaar groeien. Bezit je deze kennis, dan kun je het begrijpen waarom een partner anders reageert dan jij eigenlijk zou willen. Je kunt dan heel gemakkelijk de neergaande spiraal omkeren in een stijgende lijn. Het is deze kennis die uitstekend werkt om je relatie bloeiend te houden.

Recent bekeken

Wat wil hij wat wil zij?

Wat wil hij wat wil zij?

Willard F. Harley
€ 16,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg