• 978-90-6067-9869

De Ongetemde manhet geheim van de mannelijke ziel blootgelegd

€ 18,50
5 reviews
Aantal:
Elke man is ooit een jongen geweest. En jongens dromen dat ze helden zijn, boeven vangen en lieve meisjes redden. Maar op weg naar de volwassenheid zijn de meeste mannen innerlijk verwond, meestal door hun vader. En ze hebben hun dromen diep weggestopt. Ze proberen zich te handhaven in de zakenwereld, waar het draait om efficiëntie en resultaat. Bovendien wordt er, thuis en op hun werk, van hen verwacht dat ze fijngevoelig, communicatief en begrijpend zijn. Is aardig zijn en welvaart creëren dan het kenmerk van de nieuwe mannelijkheid?

De moderne man is een gekooid dier. Hij lijkt getemd, maar diep in zijn hart sluimert de droom dat hij een held is. Als hij niet kan leven zoals God hem ontworpen heeft, zit hij niet lekker in z'n vel en grijpt hij naar het surrogaat. Of de lafaard in hem krijgt de overhand. En de kerken? Helpen die hem naar Gods ontwerp te leven? Wordt hij gestimuleerd gewaagde dingen te doen voor zijn Heer, te strijden tegen onrecht en zijn vrouw te laten merken dat zij een schoonheid is? De meeste kerken moedigen hem aan vooral plichtsgetrouw te zijn. Braaf. En als je om je heen kijkt, zie je dat heel veel mannen zich vervelen in de kerk. Herken je hier iets in? Ga dan met John Eldredge op weg om je mannelijkheid te heroveren met De ongetemde man.

Tip: Lees ook het boek Echte mannen, dit boek is het vervolg op De Ongetemde man.

Reviews (5)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
De ongetemde man11 december 2018
Het boek de ongetemde man is een aanrader voor de mannen vandaag de dag. De schrijver vertelt vanuit een Bijbels perspectief wat er allemaal is misgegaan en hoe mannen hun hart terug kunnen krijgen, wanneer zij dit willen. Het boek draait om drie centrale punten die voor een mannenhart centraal staan: 1. Een strijd te vechten. 2. Een avontuur te leven en 3. een schoonheid te veroveren. Ontdek zelf dit fascinerende boek en vind je hart terug.
Geweldig28 maart 2017
Het boek geeft een inzicht wat elke man nodig heeft van de mensen om zich heen en van een vrouw. ook het onderdeel dat gaat over de vaderwond heeft mij erg tot nadenken gezet. Kortom: een boek dat je gelezen moet hebben als je een echte man wilt zijn.
Aanrader!21 februari 2017
Mijn man heeft dit boek zo uitgelezen, terwijl het geen lezer is. Hij herkend veel dingen van zichzelf in dit boek en heeft God op een andere manier leren kennen. Dit is een boek zoals mannen bedoeld zijn en zou ook elke vrouw moeten lezen om hun man beter te begrijpen. Tevens een goed boek voor als je zoon hebt!
"Must have" voor de echte man...14 februari 2017
Het eerste boek van John Eldredge dat me erg raakte was "Waking the dead" (Als doden wakker worden). Daarna heeft "De ongetemde man" ook veel in mij losgemaakt. Eldredge weet onder woorden te brengen wat ik diep van binnen voel. Toen ik het boek voor de zoveelste keer las, dacht ik: "Ik wilde dat ik dit boek twintig jaar geleden had gelezen..." Over het belang van bevestiging als man, erkenning van de wonden in je ziel, over de avonturen in je leven en de relatie met een vrouw. Geen gemakkelijk boek, maar wel een boek dat tot het hart spreekt, diep weggestopte verlangens naar boven haalt en de hoop op een leven met avontuur weer doet leve
Verdiepend09 februari 2017
Het is een fijn boek wat goed te gebruiken is als leesboek of coachingsboek.

Recent bekeken

De Ongetemde man

De Ongetemde man

John Eldredge
€ 18,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg