Dodelijk complot

€ 22,50
2 reviews
Aantal:
'Randy Singer schrijft minstens zo boeiend als John Grisham.'
- Publishers Weekly -

Thomas en Theresa Hammond geloven in een strenge opvoeding, bijbelse oplossingen voor problemen en in goddelijke genezing... niet in doktoren. Maar als ze hartstochtelijk voor de genezing van hun zieke zoontje Joshua bidden, slaat het noodlot toe. Hun zoontje sterft en zij worden aangeklaagd wegens doodslag door verwaarlozing.

Advocaat Charles Arnold raakt bij de zaak betrokken, samen met Nikki Moreno, die door de rechtbank tot voogd van de andere kinderen van Thomas en Theresa is benoemd. De zaak lijkt eenvoudig en kansloos, maar hoe dieper Charles en Nikki erin duiken, hoe meer duizelingwekkende vertakkingen er blijken te zijn. Ze stuiten op een duister en dodelijk complot, op hoger, juridisch niveau.

Randy Singer is auteur en voorganger, en voormalig advocaat. Andere bekende thrillers van zijn hand zijn: Het vonnis, De bloedwreker, Dodelijke overtuiging en Vermoorde onschuld. Hij is getrouwd met Rhonda. Ze hebben twee volwassen kinderen en wonen in Virginia Beach.

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
dodelijk complot28 maart 2017
Het in zeer leesbare stijl geschreven boek met boeiende rechtszaalscènes laat zien dat de auteur vroeger advocaat is geweest. Het christelijke geloof heeft een functionele rol in het verhaal.
Spannend en onvoorspelbaar09 februari 2017
Een spannend boek voor iedereen die houdt van juridische thrillers (a la John Grisham). Het verhaal blijft boeien en het einde is verrassend. Echt een aanrader!

Recent bekeken

Dodelijk complot

Dodelijk complot

Randy Singer
€ 22,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg