VrijheidLeven als dochter van de Koning

€ 16,95€ 2,40
2 reviews
Aantal:
Je kunt God kennen en liefhebben, maar je als vrouw toch allerminst vrij voelen. Het gewone leven vraagt veel van je of heeft harde klappen uitgedeeld. Leven als dochter van de Koning? Ja, ja, denk je, een mooie droom, maar niet mijn werkelijkheid.

Zou dat de bedoeling zijn? Of is het wel degelijk mogelijk om vrijheid te ervaren en Zijn Koninklijke rijkdom te genieten? Sheri Rose Shepherd heeft in dit boekje dertig boodschappen van God voor jou gebundeld. Dertig dagen van verfrissing voor je ziel. Dertig dagen ook van persoonlijke begeleiding, waarin je stilstaat bij kostbare schatten van waarheid, persoonlijke liefdesbrieven van God en praktische levenslessen uit de Bijbel. Je zult leren leven in de vrijheid waarvoor onze Verlosser Zijn leven gaf.

Sheri Rose Shepherd is getrouwd met Steven en moeder van zoon Jake en dochter Emilie. Ze groeide op in een dysfunctioneel gezin, is Miss Amerika geweest, maar heeft ook te kampen gehad met depressiviteit. Ze kent de persoonlijke worstelingen die in dit boek beschreven staan maar al te goed.

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Mooi dagboekje13 juli 2017
Een mooi dagboekje met prachtige en inspirerende teksten. Geschikt voor zowel jong als ouder.
Heidi van Heek
Vrijheid Leven als dochter van de Koning13 mei 2017
Sheri Rose Shepherd schrijft open en eerlijk over onderwerpen die onze vrijheid in Christus in de weg kunnen staan. Praktisch, verhelderend & opbouwend. De dagelijkse persoonlijke liefdesbrieven van God zijn hartverwarmend! Iedere dag wordt afgesloten met een ' schat van waarheid'.
Een lief rose gekleurd boekje, in een handzaam formaat. Ook erg leuk om kado te doen!

Recent bekeken

In prijs verlaagd
Vrijheid

Vrijheid

Sheri Rose Shepherd
€ 16,95€ 2,40

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Sheri Rose Shepherd

Sheri Rose Shepherd
Meer van Sheri Rose Shepherd