• 978-90-5999-1057

Het Geschenk van het huwelijk (Huw ed.)Huwelijks Editie

€ 22,50
2 reviews
Aantal:
Het huwelijk is een onbeschrijfelijk mooi geschenk van God. Een liefdes- verbond voor het leven. In zijn liefde voor jullie, gaf Hij jullie aan elkaar. Omdat Hij weet dat jullie zonder elkaar niet compleet zijn. Omdat Hij wil dat jullie Hem beter leren kennen. En omdat Hij jullie wil leren hoe onvoorwaardelijk liefde kan zijn. Het geschenk van het huwelijk is een geschenk voor het leven.

Dit boek helpt jullie om van dat grote geschenk iedere dag één cadeau uit te pak- ken. Neem er de tijd voor en doe het samen. Bouw jullie huwelijk op een stevig fundament, zodat jullie de wisselende omstandigheden van het leven aankunnen. Door dit boek samen te lezen, door met en voor elkaar te bidden en de uitdagingen aan te gaan, zullen jullie je liefde voor elkaar vernieuwen, elkaar beter leren kennen en meer leren liefhebben. Liefde is meer dan een gevoel. Soms veel meer, soms nauwelijks meer. Maar door iedere dag voor elkaar te kiezen en jezelf aan de ander toe te vertrouwen, geven jullie elkaar het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven: een goed huwelijk.

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Mooi10 juli 2018
Mooi boek om samen als echtpaar iedere dag de diepgang te zoeken.
Prachtig boek op elk moment van je huwelijk20 juni 2017
Prachtig dagboek voor getrouwde mensen. We hebben het zelf en ook al 2x cadeau gegeven bij trouwdagen. We vinden het erg mooi, elke dag een stukje verdieping voor je huwelijk a.d.h.v. Gods Woord en nog een praktisch stukje wat je die week moet proberen toe te passen, een gebed of nog een extra tekstgedeelte wat bij het stukje aansluit. Het is wel een echt huwelijksdagboek, dus het gaat echt om jou als partner. Hoe je je relatie verder kunt verdiepen door jezelf meer en meer aan je partner te leren geven.

Recent bekeken

Het Geschenk van het huwelijk (Huw ed.)

Het Geschenk van het huwelijk (Huw ed.)

Stephen en Alex Kendrick
€ 22,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Stephen en Alex Kendrick

Stephen en Alex Kendrick
Meer van Stephen en Alex Kendrick