Dicht bij Jezus Kinderbijbel

€ 22,50
3 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
In elk bijbelverhaal kun je de stem van God horen, die tegen ons spreekt. In deze Dicht bij Jezus-kinderbijbel vind je bekende bijbelverhalen, en Sarah Young heeft geprobeerd de stem van God die erdoorheen klinkt, begrijpelijk voor kinderen op te schrijven.
Vanuit een diep verlangen dat ook kinderen de stem van de Goede Herder gaan herkennen, ernaar leren luisteren en de kracht van Gods Woord gaan ervaren. Zodat zij het zullen gaan bidden: 'Ja Heer, zo wil ik zijn. Zo wil ik leven met U.'

'Niets kan jou scheiden van Mijn liefde'
Naar Romeinen 8:38-39

Sarah Young schreef voor volwassenen het bekende dagboek Dicht bij Jezus.

Reviews (3)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Aanrader!28 maart 2017
Een leuke, verfrissende kinderbijbel met mooie illustraties. Na het verhaal is er een persoonlijke afsluiting die God dichtbij brengt. Een aanrader!
Neeltje Hietkamp
Dicht bij Jezus20 september 2016
Wat is er mooier dan het geloof van Jezus Christus te mogen bekendmaken aan een kind. Laten weten dat hij er mag zijn en dat er een vader is die je alles kunt vragen. De oprechtheid en puurheid van een kind wordt alleen maar verrijkt als ze dit mogen ervaren. Mooie bijbel!
Prachtig27 juni 2017
Een prachtig mooie kinderbijbel! Hij is compact en ligt fijn in de hand, de illustraties zijn geweldig en heel duidelijk!
De teksten zijn makkelijk te begrijpen voor de kinderen , hij is niet alleen mooi om voor te lezen maar ook voor de kinderen die al kunnen lezen is hij heel leuk! Echt een aanrader voor sinterklaas of kerst!

Recent bekeken

Dicht bij Jezus Kinderbijbel

Dicht bij Jezus Kinderbijbel

Sarah Young
€ 22,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg