Dicht bij Jezus Kinderbijbel

€ 22,50
3 reviews
Aantal:
In elk bijbelverhaal kun je de stem van God horen, die tegen ons spreekt. In deze Dicht bij Jezus-kinderbijbel vind je bekende bijbelverhalen, en Sarah Young heeft geprobeerd de stem van God die erdoorheen klinkt, begrijpelijk voor kinderen op te schrijven.
Vanuit een diep verlangen dat ook kinderen de stem van de Goede Herder gaan herkennen, ernaar leren luisteren en de kracht van Gods Woord gaan ervaren. Zodat zij het zullen gaan bidden: 'Ja Heer, zo wil ik zijn. Zo wil ik leven met U.'

'Niets kan jou scheiden van Mijn liefde'
Naar Romeinen 8:38-39

Sarah Young schreef voor volwassenen het bekende dagboek Dicht bij Jezus.

Reviews (3)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Prachtig27 juni 2017
Een prachtig mooie kinderbijbel! Hij is compact en ligt fijn in de hand, de illustraties zijn geweldig en heel duidelijk!
De teksten zijn makkelijk te begrijpen voor de kinderen , hij is niet alleen mooi om voor te lezen maar ook voor de kinderen die al kunnen lezen is hij heel leuk! Echt een aanrader voor sinterklaas of kerst!
Aanrader!28 maart 2017
Een leuke, verfrissende kinderbijbel met mooie illustraties. Na het verhaal is er een persoonlijke afsluiting die God dichtbij brengt. Een aanrader!
Neeltje Hietkamp
Dicht bij Jezus20 september 2016
Wat is er mooier dan het geloof van Jezus Christus te mogen bekendmaken aan een kind. Laten weten dat hij er mag zijn en dat er een vader is die je alles kunt vragen. De oprechtheid en puurheid van een kind wordt alleen maar verrijkt als ze dit mogen ervaren. Mooie bijbel!

Wat is Dicht bij Jezus Kinderbijbel voor boek?

Dicht bij Jezus Kinderbijbel is een boek waarin de bekendste bijbelverhalen voor kinderen zijn opgenomen en waarin tussen de verhalen door stukjes staan, zoals die in Dicht bij Jezus staan, waarin God als het ware zelf tegen de kinderen spreekt.

Wie is de auteur?

De auteur is Sarah Young. Sarah woont in Amerika in Nashville en is jarenlang samen met haar man zendeling geweest in Australiƫ.

Heeft Sarah Young nog meer boeken geschreven?

Ja, Sarah Young is ook auteur van Dicht bij Jezus, Dicht bij Jezus voor tieners, Ik ben altijd bij je, Vandaag met Jezus, Jezus hoort je en Dicht bij Jezus met Kerst.

Wat maakt dit boek zo bijzonder?

Het bijzondere aan dit boek is de combinatie van de bijbelverhalen en de stukjes die gericht aan de kinderen geschreven zijn.

Recent bekeken

Dicht bij Jezus Kinderbijbel

Dicht bij Jezus Kinderbijbel

Sarah Young
€ 22,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg