Dicht bij JezusDagelijks genieten van zijn nabijheid

€ 19,95
8 reviews
Aantal:

Van de uitgever
"Wat heeft dat boekje?" "Het lijkt wel of het elke dag voor mij persoonlijk is geschreven!" Zomaar twee opmerkingen die wij op de uitgeverij veelvuldig terughoren over Dicht bij Jezus. Als uitgever geloof ik dat er een diep verlangen naar intimiteit met God in ons zit ingeschapen. Door de zondeval is die verbinding met onze Schepper verbroken, maar de mens blijft juist daarvoor bestemd. Doordat Sarah Young voor de ik-vorm als schrijfstijl gekozen heeft, komen de woorden binnen alsof God Zelf ze op dat moment tegen je spreekt. De tekstverwijzingen eronder maken ook duidelijk dat de stukjes direct  gebaseerd zijn op het Woord van God. En door ze te lezen wordt iets van onze diepste hunkering naar intimiteit met God vervuld.

Flaptekst
Onze gebeden hebben vaak het karakter van een monoloog, waarbij wij het woord voeren en God, hopelijk, luistert. Sarah Young draaide het een jaar lang om en ontdekte: het is werkelijk mogelijk om dagelijks Gods stem te horen, en zijn aanwezigheid en vrede te ervaren. Laat je bemoedigen door haar prachtige dagboek Dicht bij Jezus en open je hart voor de stem van de Goede Herder. Hij is nabij.

Dicht bij Jezus is het bekende dagboek van bestsellerauteur Sarah Young. In Nederland zijn al meer dan 65.000 exemplaren van dit boek verkocht.

Word ook lid van de Facebookgroep Dicht bij Jezus, hier bemoedigen en inspireren lezers elkaar.

Boekentip: Vandaag met Jezus, het nieuwe dagboek van Sarah Young.

Reviews (8)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
De band met Jezus groeit door het lezen van dit boekje21 juni 2018
Prachtig dat het geschreven is alsof God zelf tegen jou persoonlijk spreekt.
Geïnspireerd opstaan20 juni 2017
Nooit gedacht dat passages uit de bijbel zo helder uitgelegd kon worden.
Na het lezen van een stuk ga ik op zoek in de bijbel waarnaar verwezen wordt. Zo wordt het woord van God toegankelijk en ga ik nadenken hoe ik het in het dagelijks leven kan toepassen.
Vertrouwen!20 april 2017
je gaat op een heel andere manier kijken naar jouw relatie met jouw God en Vader. je leert echt op Hem te vertrouwen !
Geïnspireerd16 maart 2017
Kijk er elke morgen naar uit. Een heldere start van de dag!
Elke dag bijzonder14 februari 2017
Dit dagboek is elke dag weer bijzonder voor mij. De teksten zijn inspirerend en heel persoonlijk. Het is alsof God zelf tegen me praat. Elke dag lijkt het weer van toepassing op mijn leven, dat maakt het boek zeker bijzonder. Het is ook een mooi boek om cadeau te geven.
Neeltje Hietkamp
Dichtbij Jezus20 september 2016
Dit boekje kan je net even dat extra steuntje in de rug geven wat je nodig kan hebben op een dag. Vaak is het net alsof de woorden en teksten jou raken, net op het goede moment. Iedereen die wel eens een knipoog van God kan gebruiken dit is een echte aanrader!

Wat is Dicht bij Jezus voor boek?

Dicht bij Jezus is een dagboekje voor 365 dagen dat zo geschreven is dat het lijkt of Jezus zelf iedere dag tegen je spreekt.

Wie is de auteur?

De auteur is Sarah Young. Sarah woont in Amerika in Nashville en is jarenlang samen met haar man zendeling geweest in Australië.

Heeft Sarah Young nog meer boeken geschreven?

Ja, Sarah Young is ook auteur van Dicht bij Jezus voor tieners, Ik ben altijd bij je, Vandaag met Jezus, Dicht bij Jezus Kinderbijbel, Jezus hoort je en Dicht bij Jezus met Kerst.

Wat maakt Dicht bij Jezus zo populair?

Doordat ze de stukjes zo geschreven heeft dat het lijkt alsof Jezus zelf tot je spreekt, ervaren lezers het zo alsof elke dag speciaal voor hun is geschreven. "Wat heeft dat boekje?" horen we heel vaak van lezers. "Elke dag is raak". Sinds 2014 is Dicht bij Jezus het best verkopende Gideonboek. Daarnaast is het 6 jaar lang het best verkochte christelijke boek in Nederland geweest.

Recent bekeken

Dicht bij Jezus

Dicht bij Jezus

Sarah Young
€ 19,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg