Vandaag met Jezus

€ 19,95
6 reviews
Aantal:
Vandaag met Jezus is het nieuwe dagboek van bestsellerauteur Sarah Young. Sarah Young schreef eerder het populaire dagboek Dicht bij Jezus.

Vandaag met Jezus bevat 150 overdenkingen, voor elke dag een stukje van twee pagina’s. De teksten zijn, evenals in Dicht bij Jezus, in de ik-persoon geschreven. De bijbelteksten in het boek zijn allemaal uitgeschreven. Ook staan er verspreid door het boek 50 citaten over hoop van bekende, christelijke auteurs.

'Ik ben ervan overtuigd dat ik dit boek niet had kunnen schrijven als ik gezonder was geweest. Vandaag met Jezus ontstond in de loopgraven en is bedoeld om lezers hoop te geven. Hoop op Gods goedheid, zijn goedertierenheid, en zijn voortdurende aanwezigheid. De hoop die we kunnen vinden in de Bijbel is een rotsvaste realiteit - ongeacht wat er gebeurt in ons leven of in de wereld!’
Sarah Young

Sarah Young schreef ook:
Dicht bij Jezus
Dicht bij Jezus voor jonge tieners
Dicht bij Jezus kinderbijbel

Reviews (6)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
troost en bemoediging in Jezus naam03 april 2018
Een bijbelse bemoediging voor elke dag
Prachtig, heerlijk boekje19 september 2017
Het is een prachtig, heerlijk boekje waarin ik iedere dag even lees. Ik neem dan de liefdevolle woorden van Jezus tot me. Het is elke dag een reminder voor me, even weer te beseffen hoeveel Jezus van me houdt. En hoe goed hij voor me zorgt. Ik hoef me nergens zorgen over te maken. Alles ligt besloten in zijn plan. Ik vertrouw op Jezus en de Heilige Geest. Zij leiden mij altijd moeiteloos door moeilijke situaties heen. Ik kan iedereen die wat meer liefde voor zichzelf en anderen wil voelen dit boekje van harte aanbevelen.
Bemoedigingen voor iedere dag!16 mei 2017
Dit boekje is opbouwend, bemoedigend en troostvol. Het leest gemakkelijk en fijn.
Prachtig, inspirerend, bemoedigend!02 maart 2017
Prachtig, inspirerend, bemoedigend!
Mooi09 februari 2017
Het is een boek, die bij ons op het juiste moment is gekomen.
Het is een boek voor elke dag. Je kunt er elke dag wel iets uithalen wat je opbouwend de liefde van God voor jou lees je er in elk hoofdstuk doorheen.
Ik geloof dat het door stormen, kleine dalen en ook bij gewone dagen je dag toch dat kleine beetje extra kan geven.
Wederom prachtig09 februari 2017
Wederom een prachtig boek van Sarah Young. Zo mooi, zo dichtbij, zo persoonlijk. Echt een aanrader!

Wat is Vandaag met Jezus voor boek?

Vandaag met Jezus is een dagboekje voor 100 dagen. Het is speciaal geschreven voor mensen die op wat voor manier dan ook een moeilijke tijd doormaken.

Wie is de auteur?

De auteur is Sarah Young. Sarah woont in Amerika in Nashville en is jarenlang samen met haar man zendeling geweest in Australië.

Heeft Sarah Young nog meer boeken geschreven?

Ja, Sarah Young is ook auteur van Dicht bij Jezus, Dicht bij Jezus voor tieners, Ik ben altijd bij je, Dicht bij Jezus Kinderbijbel, Jezus hoort je en Dicht bij Jezus met Kerst.

Wat maakt dit boek zo bijzonder?

Het is geschreven op dezelfde manier als de andere dagboekjes van Sarah Young, maar alle bijbelteksten staan helemaal uitgeschreven. De uitgever vindt dit het mooiste boekje van Sarah Young.

Recent bekeken

Vandaag met Jezus

Vandaag met Jezus

Sarah Young
€ 19,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg