• 978-90-6067-4604

Het Gevecht van iedere jonge manZuiver blijven in een wereld die stikt van seksuele verleidingen.

€ 17,50
6 reviews
Aantal:


Je moet als jonge man bijna met oogkleppen op lopen om seksueel zuiver te blijven. Mooie jonge vrouwen tonen hun verleidelijke vormen op omslagen van tijdschriften en boeken, op posters en reclameborden, op televisie en internet. Ook op het strand zie je ze lopen in minuscule bikini's of minder. Zelfs op straat en op de werkplek etaleren vrouwen hun schoonheden. Als je zuiver wilt blijven voor God, waar moet je dan kijken onder dit bombardement van erotische beelden? Hoe blijf je de verleiding de baas?

"Alleen door een diepe, levende relatie met Jezus Christus," zeggen de schrijvers van dit boek. Zij laten je zien hoe je je ogen kunt trainen, hoe je je gedachten kunt reinigen en hoe je een realistisch gevechtsplan kunt ontwikkelen om seksueel zuiver te blijven. Of wil jij jezelf niet rein bewaren voor je toekomstige vrouw?

Ook verschenen: Het gevecht van iedere jonge vrouw, Het gevecht van iedere man.

Reviews (6)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Praktisch16 augustus 2018
Mooi boek dat eerlijk het gesprek met je aangaat over sex. Als mannen praten wij daar niet makkelijk over en daarom kan dit boek een geweldige stimulans zijn om jezelf te ontdekken. Het geeft praktisch weer wat je kunt doen tegen al de verleiding. Tot slot heeft dit boek ook een mooie christelijke boodschap...
Zeer goed boek!29 mei 2018
Dit is een goed boek! De wereld zit verstrikt met seksuele uitspattingen.. Als man is het moeilijk om daarin seksueel zuiver te blijven. De schrijvers gaan hier op een open en eerlijke manier mee om. Ze vertellen vanuit hun eigen ervaring. Op dit onderwerp ligt toch wel een taboe en de schrijvers laten zien dat dat eigenlijk niet nodig is.. We zijn immers mannen. Echter mag dat geen excuus zijn voor ons handelen. Tip: lees het boek en je zult zelf ontdekken hoe waardevol dit is. Je moet alleen wel eerlijk naar jezelf willen kijken en het verlangen hebben om seksueel zuiver te leven (of nieuwsgierig zijn waarom dit zo belangrijk is). Goed boek!
aanrader27 juni 2017
Erg duidelijk boek wat er niet omheen draait. Makkelijk te lezen. Als je hier mee worstel
zeker een boek om te lezen!
Herkenbaar en goed geschreven boek.16 maart 2017
Ik denk dat dit boek voor veel mannen erg herkenbaar is op vele vlakken en vandaar ook van grote waarde! Het kan mannen helpen, maar tevens ook vrouwen om een man beter te begrijpen op sexueel gebied. Dus het is niet alleen een aanrader voor mannen, maar ook voor hun vriendin of vrouw! Zeker de moeite waard!
Boek waar iedere christen man wat aan heeft!14 februari 2017
Een goed boek. Waar je als christen wat aan hebt.
Iedereen vecht tegen bepaalde gevoelens.
Dit boek helpt je om daarin je keuzes te maken.
Aanrader voor iedereen (jonge) man die serieus wil omgaan met seks09 februari 2017
Een open en eerlijk boek over omgaan met seskualiteit als (jonge) man die als christen probeert te leven. Het leest lekker weg, is inspirerend en praktisch. Helaas ook een beetje Amerikaans maar daar lees je als nuchtere Hollander wel doorheen denk ik.

Recent bekeken

Het Gevecht van iedere jonge man

Het Gevecht van iedere jonge man

€ 17,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg