Het Gevecht van iedere manAfrekenen met seksuele verleidingen

€ 18,95
1 review
Aantal:
Vierentwintig uur per dag zijn ze beschikbaar, sensuele beelden, in allerlei vormen: op papier, op tv, via het internet, en zelfs via de telefoon. Als man heb je het niet gemakkelijk.

Maar God heeft je geschapen met de mogelijkheid je ogen en gedachten te trainen en te beheersen. Je kunt in zijn kracht zijn weg bewandelen. Het gevecht van iedere man biedt een gedetailleerd strijdplan om, met Gods hulp, een seksueel integere man te worden.
Dit boek is niet alleen om te lezen, maar ook om te leven. Het maakt niet uit wat je hebt gedaan. De auteurs dagen je uit om in Gods plan voor jouw leven te wandelen: gelukkig, rein en vernieuwd, zonder de geringste smet.
De inhoud is bedoeld voor mannen, maar kan ook vrouwen meer inzicht geven in de worsteling van mannen.

Achterin "Het Gevecht van iedere man" is een werkboek opgenomen, zodat mannen concreet met de boodschap van het boek aan de slag kunnen. Dat kan ook samen met andere mannen.

Eerder verschenen in deze serie: Het gevecht van iedere jonge man en Het gevecht van iedere jonge vrouw.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Praktisch04 april 2017
Mooi boek dat eerlijk het gesprek met je aangaat over sex. Als mannen praten wij daar niet makkelijk over en daarom kan dit boek een geweldige stimulans zijn om jezelf te ontdekken. Het geeft praktisch weer wat je kunt doen tegen al de verleiding. Tot slot heeft dit boek ook een mooie christelijke boodschap...

Recent bekeken

Het Gevecht van iedere man

Het Gevecht van iedere man

€ 18,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg