Sterren onder de wolken

€ 13,50
3 reviews
Aantal:
Hoe christenen in Laos door de Heilige Geest zijn onderwezen in de Bijbel, zonder enig contact met andere gelovigen.

Kun je als christen standhouden als iedereen zich tegen je keert?
Kun je standhouden als je geen contact mag hebben met andere christenen?
Kun je standhouden, als je wel een Bijbel hebt, maar niet kunt lezen?

Toen Jan en Lies Pit na twintig jaar weer het land Laos in mochten waar ze als zendelingen hadden gewerkt, kregen ze op al die vragen een antwoord. En wat voor antwoord!

Laos, Zuidoost-Azie. Communistische dictatuur. Christendom verboden. Zendelingen eveneens. Bijbelscholen gesloten. En toch... Ondanks de afwezigheid van alles wat wij, westerse christenen, nodig achten voor geestelijke groei, bleken geisoleerde Laotiaanse christenen een grote kennis te hebben van God en zijn kracht. De Heilige Geest had hen onderwezen. God bevestigde hun getuigenis met tekenen en wonderen. Om stil van te worden. Zij vertelden...en Jan Pit luisterde.

Nu heeft hij hun verhalen opgeschreven. Waar gebeurde verhalen over mensen die schenen als sterren. Niet achter, maar onder de wolken. Wolken van vervolging, eenzaamheid en strijd. Hun getuigenis? 'God hield ons vast - en wij Hem'.

Reviews (3)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Marleen Plattel
God werkt!14 juni 2019
Dit is een heel bijzonder en indrukwekkend boek. Heel duidelijk komen Gods wonderdaden naar voren in een land waar het christendom verboden is. Prachtig om te lezen! Het zet je aan het denken: Vertrouw ik ook zo op God? Wil ik mijn leven voor Hem geven als dat gevraagd wordt? Echt een aanrader!
Laos31 mei 2018
Makkelijk te lezen boek, wat laat zien hoe eenvoudige verdrukte christenen in Laos kunnen overleven onder zware omstandigheden. Zeer indrukwekkende verhalen.
Goed boek van bewogen verteller14 februari 2017
Een indrukwekkend boek over het leven van Christenen onder moeilijke omstandigheden. De schrijver kent hun omstandigheden uit eigen ervaring. Sommige gebeurtenissen zijn bijna ongelofelijk. Het is dat ik de schrijver persoonlijk erg goed ken, anders zou je het niet geloven... Maar het is echt waar gebeurd. Een aanrader; een echte "pageturner".

Recent bekeken

Sterren onder de wolken

Sterren onder de wolken

Jan Pit
€ 13,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg