Jezus geneestRijkdom van Gods nieuwe schepping

€ 24,95
2 reviews
Aantal:
Genezing is een hot issue in de kerk. Als jij graag dieper wilt nadenken over dit thema, is dit boek iets voor jou. Het boek bevat een schat aan praktische kennis over de genezingen in de evangeliën en verbindt die kennis met hedendaagse vragen rondom dit thema.

Vragen die aan bod komen zijn: Welke massagenezingen deed Jezus en waarom genas Hij op sabbat telkens slechts één persoon? Waarom staan bepaalde genezingen niet in alle evangeliën vermeld? Is het geloof van de zieke belangrijk voor het ontvangen van genezing? Wat is het doel van al die genezingen die Jezus doet? Valt er iets te zeggen vanuit de Bijbel over de relatie tussen ziekte en zonde? Ook gaan de auteurs Wim Kok en Raymond Hausoul in op de vragen welke zegen en strijd Jezus en de discipelen ervoeren in het brengen van genezing.

Een rode draad in dit lijvige boek vormt het uitzicht dat de genezingen bieden op de rijkdom van de toekomstige nieuwe hemel en aarde, Gods nieuwe schepping. De auteurs zoeken zo een weg naar een nieuwe, verantwoorde manier van denken over genezing.
 
Jezus geneest  is een studieboek dat in de studeerkamer van geen enkele predikant of voorganger zou mogen ontbreken!


Boekspecificaties:
Uitvoering: Paperback
Formaat: 14,0 cm bij 21,5 cm
binnenwerk: zwartwit
NUR: 707
Aantal pagina's: 478
Jaar van uitgave: juni 2016
Label: Gideon Academic

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Mooi onderwijs over de genezende kracht van God29 mei 2018
De schrijvers nemen je mee in hun persoonlijke ervaringen en bijbels onderwijs. Echte aanrader als je meer weer wilt weten over genezingen.
Diepgravend toegankelijk27 juni 2017
Intrigerend en diepgravend juweeltje! Er zijn meerdere goede boeken die uitvoerig ingaan op de genezingen die Jezus doet zoals beschreven in de Bijbel. Dit boek, "Jezus geneest", overstijgt mijns inziens diverse andere boeken op dit vlak. Geen droog verslag met hier en daar een snufje zout... nee: je proeft aan alles dat de auteurs zichzelf en elkaar hebben uitgedaagd! Alle verhalen omtrent Jezus' genezingen zijn hier zorgvuldig tegen het licht gehouden, bediscussieerd, kritische vragen bij gesteld. De auteurs getuigen van passie & inzicht! And last but not least: dit prachtig boek is als een heerlijk vers, ambachtelijk brood uit de oven. Het heeft de tijd gekregen om te rijzen, de ingrediënten zijn puur en in balans. Het smaakt naar meer.

Recent bekeken

Jezus geneest

Jezus geneest

Wim J. Kok
€ 24,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg