Van kikker tot prinsOntdek je nieuwe identiteit in Christus

€ 4,95
1 review
Aantal:

Van oude naar de nieuwe mens


Toen ik God leerde kennen, dacht ik: nu wordt alles anders! Maar in de weken en maanden erna kwam ik erachter dat mijn nieuwe leven nog steeds erg veel op het oude leek: ik volgde hetzelfde levenspatroon en worstelde met dezelfde dingen als vroeger. En dit terwijl ik in de Bijbel las dat ik een 'nieuwe schepping' geworden was. Ik begreep het niet. Had ik me in God vergist of in mijzelf? Was ik nu een kind van God of misschien toch niet?

Wie in Jezus Christus gelooft, ontvangt een nieuwe identiteit. De kikker wordt een prins. Je bent niet meer wie je vroeger was. Je bent nu van Koninklijke komaf. Maar bij die nieuwe identiteit hoort nieuwe kleding. De Bijbel zegt dat we onze 'oude mens'€™ moeten uitdoen en de '€˜nieuwe mens'€™ moeten aantrekken. Hoe je dat doet? Dat is waar Van kikker tot prins over gaat. Met behulp van bewerkte bijbelverhalen, zelfgeschreven parallelverhalen en praktische opdrachten helpt de auteur je ontdekken wie jij bent in Christus. En zo kan God zijn wezen in jou reproduceren (Efeziërs 4:24).

Matthijs Vlaardingerbroek€˜


'Verhalenverteller Matthijs is erin geslaagd confronterende waarheden te omkleden met een prachtige verhaalmantel. Zo ontstaat een ontmoeting: werkelijkheid ontmoet waarheid en wie ik geworden ben ontmoet wie ik kan zijn.'
Michelle van Dusseldorp, psycholoog, auteur van 'Ik kan veranderen -€“ elf stappen naar innerlijke heling en groei.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Sprookjesachtige realiteit07 februari 2017
Een smakelijke leeservaring is dit boek. Via een verhalende stijl wordt je geconfronteerd met jezelf. Je mag er zijn en door jezelf beter te leren kennen kun je meer van je leven maken. God geeft je inzicht en energie om hier mee aan de slag te gaan. Neem de tijd hiervoor.

Recent bekeken

Van kikker tot prins

Van kikker tot prins

Matthijs Vlaardingerbroek
€ 4,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Matthijs Vlaardingerbroek

Matthijs Vlaardingerbroek
Meer van Matthijs Vlaardingerbroek