Boeken van Matthijs Vlaardingerbroek

Matthijs Vlaardingerbroek is een veelgevraagde verhalenverteller en spreker, die de kracht van zijn verhalen versterkt met illusies en buikspreken. Hij geniet ervan om een reisgenoot te zijn van christelijke gemeenschappen, om hen te bemoedigen, te inspireren en te begeleiden zodat zij verder kunnen op hun geloofsreis.
Naast spreekbeurten en voorstellingen begeleidt en stimuleert hij kerken en gemeenten in het ontdekken en vormgeven aan hun identiteit en missie.

Matthijs werkt hierbij vanuit zijn eigen ervaring. In het jaar 2000 is hij samen met zijn gezin verhuisd naar een achterstandswijk in Den Haag. Hier hebben ze vanaf het nulpunt een nieuwe gemeenschap rondom Jezus helpen ontwikkelen. In zijn eerste boek, Grensverleggend - hoe de kerk opnieuw missionair kan zijn, beschrijft hij vanuit zijn ervaring hoe een kerk haar identiteit kan (her)ontdekken en vorm kan geven aan haar missie.

In Van kikker tot prins laat Matthijs zien hoe individuele christenen kunnen groeien in het leren kennen van hun nieuwe identiteit in Christus. Om mensen, eventueel na het lezen van dit boek, verder te helpen in dat proces heeft hij samen met creatief therapeut Marjanne Bont de cursus Vloeibaar ontwikkeld. Vloeibaar is een cursus vol beleven, creatieve werkvormen en ervaringslessen, in een veilige omgeving met aandacht voor ieder individu (www.vloeibaar.info)

Voor meer informatie over wat Matthijs voor u of uw gemeente kan betekenen, kijk op: www.vankikkertotprins.nl of op www.matthijsvlaardingerbroek.nl

Meer van Matthijs Vlaardingerbroek

Van kikker tot prins

Van kikker tot prins

Matthijs Vlaardingerbroek
€ 4,95
Matthijs Vlaardingerbroek

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg