De Kracht van een biddende vrouw

€ 14,95
6 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
Een praktisch en helpend boek over hoe jij als echtgenote voor je man kunt bidden.

Je huwelijk wordt echt niet beter door erover te piekeren. Maar als je ervoor bidt, verandert er wat! Een gelukkig huwelijk lijkt veel mensen een onmogelijkheid. En toch kan het. God doet graag het onmogelijke als je Hem erom vraagt! Stormie Omartian vertelt hoe God haar moeilijke huwelijk sterker maakte, sinds zij voor haar man begon te bidden. En ze bad heel gericht. Bijvoorbeeld voor:

• zijn geestelijk leven
• zijn emoties
• zijn rol als echtgenoot en vader
• zijn gezondheid
• zijn omgang met geld
• zijn werk

Iedere vrouw die naar een intiemere relatie met haar man verlangt, zal gesterkt worden door deze frisse kijk op de kracht van het gebed. Door levensechte voorbeelden, modelgebeden en toepasselijke bijbelteksten laat de schrijfster zien dat vrouwen kunnen rusten in Gods bemoedigende en zekere beloften voor hun huwelijk.

Stormie Omartian schreef onder andere ook de boeken De kracht van een biddende man en het Gebedenboek voor echtparen. Ze is al meer dan veertig jaar getrouwd met Michael Omartian.

Reviews (6)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Bidden de sleutel van het leven07 februari 2017
Een mooie en goede boek voor vrouwen. Ik zou iedereen deze boek aanraden en het verhaal begrijpen en in eigen leven in praktijk te zetten. Want God is GOED.
God is goed!19 oktober 2017
prachtig boek met goede tips! ik ben het meteen toe gaan passen en ben zelf gegroeid in geloof en mijn man en ik groeiden dichter naar elkaar!
Grote aanrader14 februari 2017
Moet op elk nachtkastje liggen ;-)
Soms vind je de juiste woorden niet om vurig voor je partner te bidden.
Dit boekje helpt hier ontzettend bij!
Het helpt je niet alleen om praktisch en vurig te bidden voor je geliefde, maar elk onderwerp begint met verhaal waarin de schrijfster laat zien dat ook andere vrouwen & mannen met dingen worstelen. Dit geeft zo'n herkenbaar en geruststellend gevoel.
Het is een heel realisitisch boek, niet feministisch noch vrouwonvriendelijk.
Eveline Jansen
Kracht van een biddende vrouw.12 juli 2016
Prachtig boek, waarvan ik heb geleerd hoe krachtig gebed is. En ook hoe belangrijk het is dat je bid voor alles in je leven. Een echte aanrader. Er is niets belangrijker dan gebed voor alle die lief hebben. De voorgedrukte gebeden zijn er handig vind ik. Nogmaals een echte aanrader.
Leerzaam21 februari 2017
Goed boek! heel duidelijk. Helpt je echt om op een andere(betere) manier voor je man te bidden.
Toepasbaar mooi boek07 februari 2017
Een boek over hoe je kunt bidden voor je man. Ik vind het heel verhelderend en leerzaam! Je krijgt een inkijkje in hoe mannen in elkaar zitten en hoe je het beste voor je eigen man kunt bidden. De voorbeeldgebeden die erbij zitten zijn erg handig en mooi

Recent bekeken

De Kracht van een biddende vrouw

De Kracht van een biddende vrouw

Stormie Omartian
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg