Gebedenboek voor echtparen

€ 16,95
2 reviews
Aantal:
Als jij als man of vrouw bidt voor je partner, worden jullie beiden daardoor gezegend. Met je gebed nodig je God uit om zijn werk te doen in jouw leven, in het leven van je man of vrouw en in jullie huwelijk.
De gebeden die verzameld zijn in dit boek kunnen je helpen om met nieuwe inspiratie te bidden voor elkaar en voor jullie huwelijk. God is de Bedenker van het huwelijk; Hij is ook de Bron waaruit jullie mogen putten. Wat een vreugde en vrede zal het jullie geven als jullie gaan ervaren dat jullie huwelijksband sterker wordt en jullie toewijding aan elkaar groter!

De gebeden in dit gebedenboek komen uit De kracht van een biddende vrouw, De kracht van een biddende man en een (nog) niet in het Nederlands verschenen boek over het huwelijk.


Boekspecificaties:
Uitvoering: Paperback met flappen
Formaat: 12,0 cm bij 17,0 cm
binnenwerk: zwartwit
NUR: 707
Aantal pagina's: 384
Jaar van uitgave: februari 2015

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Aanrader29 mei 2018
Aanrader voor couples die een streven hebben naar een lang en gelukkig Godvrezend huwelijk
Mooi en praktisch27 juni 2017
Wij gebruiken dit gebedenboek elke avond voor het slapengaan. De gebeden zijn erg krachtig en praktisch. Wij hebben er heel veel aan. Het is mooi dat er steeds voor andere thema's wordt gebeden en dat er bemoedigende bijbelteksten bij staan. Ook staan er achterin het boek verschillende gebeden om voor het huwelijk in het algemeen (en alles wat daarbij komt kijken) te bidden. Dit boek is een welkome aanvulling voor ons gebedsleven. Aanrader!!

Recent bekeken

Gebedenboek voor echtparen

Gebedenboek voor echtparen

Stormie Omartian
€ 16,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg