• 978-90-5999-0159

Hier ben ik! Beschikbaar voor het Koninkrijk van God

€ 9,95
1 review
Aantal:
Ieder mens zoekt een antwoord op de grote levensvraag: wie ben ik? Als je als christen de vraag naar je identiteit hebt beantwoord, omdat je weet een kind van God te zijn, rest er een andere, grote vraag: wat doe ik als kind van God met mijn leven?
Kerken door de eeuwen heen gaven als antwoord: God eren. Maar hoe doe je dat als christen in de 21e eeuw? Hoe ziet zo'n leven er praktisch uit?

Het Koninkrijk van God
In Hier ben ik! laat Henk Rothuizen zien dat het antwoord op die vraag nauw verbonden is met het koninkrijk van God. Dat koninkrijk was Gods plan met de mensheid bij de schepping, vormde het hart van de boodschap van Jezus, en ís nog steeds Gods plan. Jezus roept ons op dat koninkrijk te zoeken; in ons eigen leven en voor de mensen om ons heen. De grote vraag voor ieder van ons persoonlijk is: Ben ik beschikbaar voor het koninkrijk van God?

Henk Rothuizen was hoofd Nazorg van de Evangelische Omroep en voorganger van The Church on the Way in Rotterdam. Hij schreef ook Vader, wie ben ik? en Zelfs al ga ik...

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Geen woorden maar daden14 februari 2017
Indrukwekkend boek, vooral omdat het na het lezen nog zo lang blijft nagalmen in je hoofd. Wat je gelezen hebt, herken je in de wereld om je heen en je beseft: hier moet ik wat mee. In het kort de strekking: hoe leef jij als volgeling van Jezus te midden van mensen die Hem nog niet kennen? De ondertitel vat het prima samen: beschikbaar voor het Koninkrijk van God. Voor iedereen die verschil wil maken voor God en anderen in de 21e eeuw, zonder irritant te preken.

Recent bekeken

Hier ben ik!

Hier ben ik!

Henk Rothuizen
€ 9,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg