Liefde en respectDe liefde waar zij naar verlangt; Het respect dat hij nodig heeft

€ 19,95
6 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
Liefde alleen is niet genoeg
All You Need Is Love zongen de Beatles in de jaren '60. Maar huwelijkstherapeut en schrijver, Emerson Eggerichs, is het absoluut niet eens met die conclusie. Een groot aantal huwelijken loopt uit op een echtscheiding, juist omdat liefde alleen niet genoeg is.

Onvoorwaardelijk respect
Liefde en respect is gebaseerd op woorden van Paulus. In Efeze 5 vers 33 staat: '€˜Maar ook voor elk van u geldt dat ieder zijn vrouw moet liefhebben als zichzelf, en dat een vrouw respect moet hebben voor haar man.' Veel boeken benadrukken dat een man zijn vrouw onvoorwaardelijk moet liefhebben. Maar geen enkel boek spreekt over onvoorwaardelijk respect van de vrouw voor haar man. Daarin is dit boek uniek. Zij verlangt naar zijn liefde; hij heeft behoefte aan haar respect. En er is een duidelijke wisselwerking tussen die twee. Voor veel echtparen is respect het ontbrekende stukje van de puzzel.

De boodschap van dit boek is van groot belang voor iedereen die wil gaan trouwen, voor iedereen die getrouwd is en zijn of haar huwelijk wil verbeteren, en voor degenen van wie het huwelijk in zwaar weer is terechtgekomen, en die snakken naar herstel. Wil jij het huwelijk ervaren, zoals God het heeft bedoeld? Probeer het met liefde en respect.

Emerson en Sarah Eggerichs begonnen in augustus 1999 met de Love & Respect-conferenties voor echtparen. Inmiddels zijn vele mensen rijk in hun huwelijk gezegend door de boodschap die zij daar hebben meegekregen. Een aantal van die verhalen zijn in dit boek opgenomen.

Reviews (6)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Liefde en Respect is wat je relatie nodig heeft19 oktober 2017
Mooi en duidelijk geschreven echt een boek wat uitnodigt om er samen mee aan het werk te gaan . Ook eerlijke verhalen en voorbeelden van de schrijver
aanrader27 september 2018
Een hele andere kijk op het positief veranderen van moeilijke situaties in je huwelijk. Niet makkelijk, maar wel echt effectief.
Eyeopener21 februari 2017
Een eyeopener voor ieder stel! Dit boek geeft heel duidelijk weer hoe man en vrouw in elkaar zitten en hun verschillende manieren van communiceren. Het heeft mijn relatie echt goed gedaan! We snappen elkaar beter en draaien niet meer rond in het rad van de waanzin. Echt een goed boek! Heel praktisch, duidelijk en helpend!
Steengoed boek met nieuwe inzichten!16 maart 2017
Absoluut een aanrader. Veel van geleerd. Vooral omdat er, voor mij, iets compleet nieuws werd verteld.
Wen nooit aan vreemdgaan28 maart 2017
ja zelfs meer dan mijn verwachtingen,iets nieuws wat ik ook nog nooit gehoord had.
het is voor mannen met een goede wil zeker ook een aanrader.
en het is eigenlijk voor iedereen geschikt want dit werkt eigenlijk door in iedere relatie zelfs kun je het gebruiken op scholen voor de jongens en de meisjes.
hoe klein of groot ze ook zijn ,voor iedereen die een goede relatie wil.
Zeker een eye opener02 februari 2018
Erg goed boek en hoe cliché het ook klinkt, het is een eye opener. Het begin is bij tijd en wijle wat langdradig maar belicht het punt van de schrijver steeds vanuit een andere invalshoek. Het zet je aan het nadenken waardoor het ondanks wat langdradig, toch een functie heeft. De vraag komt bij je op: waarom heeft niemand me dit eerder verteld.
Zeer nuttig als gebruikshandboek voor iedere relatie.
Heb het in het Nederlands opnieuw besteld om weg te geven.

Recent bekeken

Liefde en respect

Liefde en respect

Emerson Eggerichs
€ 19,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg