Boeken van Henk Rothuizen

Henk (1949, Ede) ging naar de HTS in Dordrecht en studeerde daar af in 1969 in Weg- en Waterbouw. Zo kwam hij in de bouwwereld terecht en werd verkoopmanager van een buitenlandse toeleveringsmaatschappij.

In 1976 gaf hij zijn baan in de bouwwereld op en ging hij werken als directieassistent, hoofd verkoop, bij uitgeverij Gideon te Hoornaar.

Een bijbelstudiegroep, die eind jaren zeventig was ontstaan, groeide in 1980 uit tot een lokale gemeenschap die de naam Rafael kreeg. Deze naam betekent: 'door God genezen'. Van deze gemeenschap, gevestigd in Hoogblokland, was Henk de stichter en voorzitter.

In 1989 werd hij stichter, medeoprichter en voorzitter van het overkoepelend kerkgenootschap Rafael Nederland. Anno 2008 heeft Rafael Nederland 40 gemeenschappen in Nederland, met in totaal meer dan 3.000 leden.

In 1998 ontving Henk een roeping naar de stad en verhuisde naar Rotterdam. Hier richtte hij The Church on the Way op, onder de vlag van Rafael Nederland. In 2000 startte Henk met een trainingsorganisatie: 'On The Way Training en services'. Naast zijn parttime werk in deze gemeente was Henk tevens jarenlang werkzaam als Hoofd Nazorg bij de Evangelische Omroep.

Henk is inmiddels met pensioen, maar spreekt nog door het hele land, en hij schrijft. Boek Henk Rothuizen als spreker voor uw (kerk)dienst of bijeenkomst.

Meer van Henk Rothuizen

Vader wie ben ik?

Vader wie ben ik?

Henk Rothuizen
€ 7,95
Zelfs al ga ik

Zelfs al ga ik

Henk Rothuizen
€ 12,50
Hier ben ik!

Hier ben ik!

Henk Rothuizen
€ 16,50
Henk Rothuizen

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg