• 978-90-6067-5410

Recensies

Leren wandelen met GodHij zoekt het gesprek met jou

€ 14,95
4 reviews
Aantal:
Van de uitgever
Wat is wandelen met God een prachtig beeld! Wandelen doe je in de natuur. Je doet het ontspannen. Je neemt de tijd, vergeet de tijd als het ware. En als je mét iemand wandelt, spreek je van hart tot hart met diegene. Je deelt je leven met elkaar. Dat is het voorbeeld dat Henoch, Abraham, Mozes en uiteraard Jezus en vele andere personen in de Bijbel ons laten zien. En dat is het diepste verlangen dat God voor ons heeft.

Flaptekst
Leren wandelen met God... een onvoorstelbare gedachte. De Allerhoogste die jou bij de hand neemt en door het leven leidt. Niet alleen met bijbelteksten, boeken en preken, maar ook met woorden die rechtstreeks tot je komen, ergens diep van binnen, op een plekje waar het heel stil is, want Hij spreekt zelden met stemverheffing.

In de drukte van het leven is dát het probleem. Er zijn zoveel stemmen die zich aan ons opdringen, dat we Gods stem niet of nauwelijks horen. Daarbij komt onze sterke neiging om onafhankelijk te zijn en zelf de problemen op te lossen.

John Eldredge kent dit conflict: willen wandelen met God en tegelijk proberen je eigen boontjes te doppen. Toch heeft hij geleerd met God te wandelen. En hij blijft leren.
In Leren wandelen met God neemt hij jou een jaar lang mee en gunt hij je een kijkje in zijn dagboek, zodat jij kunt leren van zijn ervaringen.


Boekspecificaties:
Uitvoering: Paperback
Formaat: 14,0 cm bij 21,5 cm
binnenwerk: zwartwit
NUR: 707
Aantal pagina's: 224
Jaar van uitgave: 2010
Tweede druk: april 2022 (3000+ exemplaren verkocht)

Reviews (4)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Christiaan Fousert
Goed boek10 februari 2021
Een erg fijn boek om te lezen. Het leert je van alles over je wandel met God. Hierdoor wordt je levens wandel met God een stuk beter en een stuk echter.
Mocht je het verlangen hebben om te groeien in het leven met God dan is dit boek een aanrader.
Aanrader04 november 2020
De schrijver vertelt alles heel eerlijk. Hij neemt je mee in zijn ontwikkelingen en heeft een vernieuwende kijk op zaken.
Levensveranderend!24 mei 2019
Een heel duidelijk boek vol met zeer praktische voorbeelden. Het inlevingsvermogen wordt hier heel erg door vergroot, en ook heel praktisch gemaakt. Je wordt uitgedaagd om te oefenen met communiceren met God. Hiernaast kreeg ik een hele andere visie op mijn relatie met God, zeker aanbevolen aan heel veel mensen om me heen. God heeft hier hele mooie dingen door gedaan!
Aanrader31 oktober 2017
De schrijver vertelt alles heel eerlijk. Hij neemt je mee in zijn ontwikkelingen en heeft een vernieuwende kijk op zaken.

Recent bekeken

Leren wandelen met God

Leren wandelen met God

John Eldredge
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg