• 978-90-6067-2754

Ik zal nooit meer huilen

€ 12,50
7 reviews
Aantal:
Nicky Cruz groeide op in een liefdeloze omgeving waarin pesterijen aan de orde van de dag waren. In 1953 ging Cruz naar New York waar hij bij zijn oudere broer zou gaan wonen. Hij kwam al gauw in contact met de straatbendes van New York - groepen jongeren die niets en niemand ontzien. Hij sloot zich aan bij een groep met de naam Mau Mau, een van de meest gevreesde bendes. In 1956 was hij de leider van de bende. In 1958 ontmoette hij de jonge predikant David Wilkerson. Wilkerson was een man die zich naïef en onzeker gedroeg, maar die zich toch door God geroepen voelde om iets voor de straatbendes te doen.

Cruz en een aantal andere bendeleden bekeerden zich tot het christendom. Ze leverden hun wapens bij de politie in. Cruz ging theologie studeren en werd een veelgevraagde spreker in binnen- en buitenland. Nicky Cruz is een van de hoofdpersonen in de bestseller 'Het kruis in de asfaltjungle' (geschreven door David Wilkerson). In Ik zal nooit meer huilen vertelt Nicky Cruz zijn eigen verhaal.

"Ik zal nooit meer huilen is een opmerkelijk boek. Het heeft alle elementen van een tragedie (misdaad en intrige), plus het grootste van alle bestanddelen: de kracht van het evangelie van Jezus Christus. De eerste helft van het boek vormt de duistere achtergrond voor een aangrijpende ontknoping.
Ik hoop dat dit boek een grote lezerskring zal vinden, en dat zij die het lezen Christus zullen leren kennen, die het lege, rusteloze en misdadige hart van Nicky Cruz veranderde en hem tot een legende van deze tijd maakte."
Billy Graham

Reviews (7)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
echt heel goed16 augustus 2018
ik heb dit boek gelezen en ik vind het echt een heel mooi boek. dankzij het verhaal van nicky ben ik ook christelijk geworden omdat ik ook een leegte van binnen voelde ...dit boek is echt de moeite waard.
Ik zal nooit meer huilen29 mei 2018
Dit is een goed boek en ik zou iedereen die dit lezen zou echter ook bij vrienden en familie aan raden
Geweldig boek27 juni 2017
Ik heb dit boek gelezen op aanraden van mijn vriend.
Dit is een van de weinige boeken die hij heeft gelezen, omdat hij niet van lezen houdt, maar dit boek heeft hij meerdere keren gelezen.
Ik vind het een prachtig boek.
Ik ben niet gelovig, en ben dit na dit boek ook niet geworden, maar dat neemt niet weg wat voor kracht dit boek heeft.
Het is prachtig geschreven en zeker de moeite waard het boek te lezen.
Hope21 februari 2017
Ik kan dit iedereen mee geven dat, wanneer je dit boek gelezen hebt. er zal een heel andere wereld voor je open gaan. Door mn beste vriend aangeraden. Nog nooit heb ik zoiets aangrijpends gelezen,het boek heeft me weer hoop gegeven. Dit boek is de rode draad in mijn leven.
door dit boek wedergeboren geworden21 februari 2017
dit is echt een supermooi boek
ik was al wel christen van huis uit maar ik begon steeds meer
te twijfelen of God wel echt liefde was en ik dacht dat Hij alleen
in de hemel was en niet op aarde en dat wonderen
en genezingen en bevrijdingen niet meer voor nu waren
dit boek heeft alles omgekeerd door dit boek
weet ik dat de bijbel waar is en dat God liefde is en op aarde is
en nog steeds wonderen doet en geneest en bevrijdt
Indrukwekkend levensverhaal14 februari 2017
Een mooi boek om te lezen na 'Het kruis in de asfaltjungle' omdat de auteur daar ook in voorkomt. Een indrukwekkend levensverhaal.

Recent bekeken

Ik zal nooit meer huilen

Ik zal nooit meer huilen

Nicky Cruz
€ 12,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg