• 978-90-6067-2303

Het Kruis in de asfaltjungle

€ 12,50
5 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
'Het Kruis in de asfaltjungle'
In het midden van de 20e eeuw verliet een jonge predikant zijn rustige gemeente op het Amerikaanse platteland: David Wilkerson. Hij wist dat God hem riep naar de achterbuurten van New York, waar jeugdbendes de dienst uitmaakten. De meeste mensen dachten dat hij zijn verstand verloren had. Maar Wilkerson geloofde in Gods leiding. Hij vertelde drugsverslaafden, prostituees en jonge gangsters dat God hen liefhad. Zijn leven liep vaak gevaar, maar hij hield vol.

Inmiddels heeft het door hem opgerichte Teen Challenge in meer dan zeventig landen opvangcentra voor drugs- en alcoholverslaafden.
En David Wilkerson predikte het evangelie in het centrum van New York, als voorganger van de multi-culturele en multi-etnische Times Square Church.

Nicky Cruz, een van de hoofdpersonages in dit boek, schreef ook zijn eigen levensverhaal in Ik zal nooit meer huilen.

Reviews (5)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Boeiend14 februari 2017
Inmiddels een klassieker, uit 1965, maar het leest alsof het vandaag de dag geschreven is. Prettig en vlot leesbare schrijfstijl. Of je de wonderen op het pad van David Wilkerson nu wilt geloven of niet, feit blijft het inspirerende doorzettingsvermogen van deze man! Ik kreeg dit boekje toevallig in handen, en toch wel een beetje tot mijn eigen verbazing heeft het me geboeid van de eerste tot en met de laatste bladzijde!
Geweldig kado van God16 augustus 2018
Heb dit boek aan heel veel verschillende mensen gegeven als verjaardagskado en allen vonden het een geweldig boek. Vooral voor mensen die niet geloven is dit de melk waar men dorstig naar is in plaats van het vaste voedsel.

Het is een indrukwekkend verhaal waarin God laat zien hoe krachtig Zijn liefde is. Hoe geweldig Zijn rust en vrede is die Hij de mensen in het hart wil geven.

Een aanrader om weg te geven voor verjaardagen. Je hoeft niet zelf in discussie laat degene die je lief hebt maar dit boekje lezen en laat Gods Geest het werk doen. Dit boekje discussieert niet terug.....maar is een getuigenis zoals God het bedoeld heeft.
Kortom: Goddelijke getuigenis en niet duur als kado.
Ingrijpend21 februari 2017
Een erg ingrijpend verhaal, en voor iedereen ook wel herkenbaar. De twijfels die hij had, en toch God die je weg bepaalt. Een mens stippelt zijn weg uit, maar God bepaalt de richting die hij gaat.
Lezenswaardig16 maart 2017
Een ontroerend boek. Het laat ook zien dat God niet afhankelijk van welke situatie dan ook is.
Het is een boek om steeds weer te lezen
sterk getuigenis29 mei 2018
vlot geschreven, boeiend verhaal

Recent bekeken

Het Kruis in de asfaltjungle

Het Kruis in de asfaltjungle

David Wilkerson
€ 12,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg