Er klopt niks van
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-6067-9197

Er klopt niks van Onthutsende onthullingen over de evolutietheorie

€ 14,95
0 reviews
Aantal:
Net als veel anderen ben je waarschijnlijk grootgebracht met het geloof dat het leven op aarde puur toeval is. Door willekeurige evolutie zijn zogezegd alle planten, dieren en de mens zomaar vanzelf tot stand gekomen. Omdat het ‘geleerden’ zijn die dat beweren, heb je het maar aangenomen als waar. Blindelings. Zonder er zelf ooit kritisch onderzoek naar te verrichten. Voorgekauwde theorieën werden je met de paplepel ingegoten en zonder er vragen over te stellen slikte je het door. De wetenschap heeft het immers bewezen? Hoe zou je er dan aan kunnen twijfelen?

Jarenlang geloofde David Sörensen ook rotsvast in de evolutie... tot hij zelf op onderzoek uitging! Tijdens zijn onderzoek deed hij een aantal ontstellende ontdekkingen. Hij ontdekte namelijk dat het helemaal niet waar is dat er bewijzen zijn voor evolutie. Sterker nog: in werkelijkheid blijken de feiten juist regelrecht tegen de evolutietheorie in te gaan! Hij was daarover zo verontwaardigd, dat hij besloot dit boek te schrijven. Een boek dat jou helpt de waarheid te ontdekken over je oorsprong.

Jij bent geen product van het toeval!
Jij bent een buitengewoon kostbaar Meesterwerk!

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Er klopt niks van

Er klopt niks van

David Sörensen
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg