Boeken van David Sörensen

David (1972, Vlaanderen) kwam op zijn negentiende tot geloof. Na zijn ommekeer besloot David al zijn gaven in te zetten om mensen de verlossing door te geven die hij zelf had ervaren.

Hij is auteur van acht boeken. Hij is bekend door zijn website OntdekGod.nl en zijn LifeLetter die wekelijks naar duizenden mensen wordt gestuurd. Tevens is David een gepassioneerd natuurfotograaf. Hij gebruikt de schoonheid van de natuur om mensen te laten inzien dat er een geweldige Schepper achter deze indrukwekkende schoonheid zit. Hij heeft een grote collectie christelijke posters gemaakt, die duizenden christenen iets laten zien van de grootheid van God. In zijn boek Gods hart voor jou zijn tal van deze prachtige afbeeldingen opgenomen.

Tien jaar lang hebben David en zijn vrouw Renate samen God gediend in Vlaanderen, waar ze pionierswerk hebben gedaan. Ze hielpen mensen om in hun bestemming met God te komen en om door te breken tot diepere dimensies van Gods heerlijkheid en vrijheid.

Sinds 2011 wonen ze in Nederland, vanwaar ze meestrijden voor een geestelijke transformatie in het land. David en Renate hebben drie kinderen.

Meer van David Sörensen

Ervaar God

Ervaar God

David Sörensen
€ 9,95
Gods hart voor jou

Gods hart voor jou

David Sörensen
€ 12,50
Er klopt niks van

Er klopt niks van

David Sörensen
€ 14,95
David Sörensen

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg