Boeken van Bruce Wilkinson

Bruce Wilkinson is geboren in de kleine Amerikaanse staat New Jersey, in een liefdevol en toegewijd christelijk gezin. Hij studeerde aan het Northeastern Bible College en het Dallas Theological Seminary. Later promoveerde hij in de godgeleerdheid aan het Western Conservative Baptist Seminary.
In 1972, terwijl hij nog voor zijn mastertitel aan het Dallas Theological Seminary studeerde, ontwikkelde Wilkinson een unieke methode om de grote lijnen van de Bijbel te onderwijzen - boek voor boek. Onder begeleiding van dr. Howard Hendricks en dr. Gene Getz stichtte de jonge bijbelleraar in 1976 "Walk Thru the Bible Ministries", met een staf van zes leraren. Het is nu de grootste christelijke seminarorganisatie in de Verenigde Staten, die meer dan 2.500 conferenties per jaar organiseert. Het hoofdkwartier bevindt zich in Atlanta (Georgia).
In 1998 stichtte hij "WorldTeach" - een wereldomvattend initiatief dat erop gericht is een bijbelleraar op te leiden voor elke 50.000 mensen in alle landen ter wereld.

Hij is in Amerika een veelgevraagd spreker voor grote bijeenkomsten van bijvoorbeeld de Promise Keepers (een mannenbeweging), de Navigators en Campus Crusade for Christ (Agape). Hij wordt ook regelmatig uitgenodigd voor televisieprogramma's.

In 2001 nam het leven van Bruce Wilkinson een nieuwe wending. Hij stichtte Global Vision Resources (GVR). Deze stichting produceert, verkoopt en verspreidt video's en onderwijsprogramma's over de hele wereld. Dit nieuwe avontuur is de reden dat Wilkinson vertrokken is bij Walk Thru the Bible Ministries, waar hij vijfentwintig jaar in dienst is geweest.

Bruce Wilkinson en zijn vrouw Darlene hebben gehoor gegeven aan Gods roepstem en verdelen hun tijd nu tussen Johannesburg (Zuid Afrika) en Georgia (VS). Ze hebben drie volwassen kinderen en vijf kleinzoons.

Meer van Bruce Wilkinson

De DroomGever

De DroomGever

Bruce Wilkinson
€ 16,50
Het Gebed van Jabes

Het Gebed van Jabes

Bruce Wilkinson
€ 14,95
De Droomgever (LUISTERBOEK)

De Droomgever (LUISTERBOEK)

Bruce Wilkinson
€ 14,95
God wil ons overvloedig zegenen

God wil ons overvloedig zegenen

Bruce Wilkinson
€ 9,95
God beloont

God beloont

Bruce Wilkinson
€ 5,95
Geheimen van de wijnstok

Geheimen van de wijnstok

Bruce Wilkinson
€ 13,50
Bruce Wilkinson

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg