• 978-90-6067-5403

God wil ons overvloedig zegenen... als wij Hem erom vragen

€ 9,95
1 review
Aantal:
Terwijl we thuis gezellig zaten te praten, vroeg mijn zoon David: "Papa, wilt u mij zegenen?" Dat overviel me. "Natuurlijk, jongen - Ik zegen je." Hij schudde zijn hoofd. "Nee, Papa, ik bedoel dat u me echt zegent." David stond rustig op, knielde aan mijn voeten neer en keek naar me op. "Alstublieft, Papa, ik wil uw zegen ontvangen."  Toen boog hij zijn hoofd.

Ik heb me nooit meer vereerd gevoeld dan toen. Diep ontroerd legde ik mijn handen op zijn schouders en vanuit het diepst van mijn hart zegende ik hem… Ik bleef zegenen tot ik niet meer kon. Zonder een woord te zeggen stond David op en liep terug naar zijn stoel. Terwijl hij ging zitten, hoorde ik de fluistering van de Heer: "Nu weet je hoe Ik me voel, als jij naar Mij toe komt, voor mijn troon knielt en Mij vraagt jou te zegenen!"

Waarom zouden we zo'n Vader moedwillig de eer onthouden die Hij ontvangt als wij Hem om iets vragen? Of de vreugde die Hij beleeft aan het verhoren van onze gebeden? Laat voortaan geen dag voorbijgaan zonder dat je naar Hem opkijkt en zegt: "O God, wilt U mij alstublieft overvloedig zegenen?"€

Bruce Wilkinson

God wil ons overvloedig zegenen is het vervolg op Het gebed van Jabes.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
zegeningen bestaan die dan?31 mei 2018
"U moet besluiten of u een risico neemt, ofwel een sprong in geloof doet"
"God wil dat u geniet van zijn zegeningen en dat u ze gebruikt om iets te betekenen voor de wereld om u heen" zomaar 2 opmerkingen uit dit boek

een uniek boekje om te ontdekken wat God je allemaal wil geven, wat Hij allemaal voor je in petto heeft, hoe Hij graag bij je leven betrokken wil zijn.
als je alle amerikaanse succesverhalen uit het boekje overslaat heb je nog een geweldig zicht op de manier waarop God jouw leven wil zegenen, tenminste als jij dat ook wilt!

Recent bekeken

God wil ons overvloedig zegenen

God wil ons overvloedig zegenen

Bruce Wilkinson
€ 9,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg