• 978-90-6067-9968

De DroomGever

€ 16,50
6 reviews
Aantal:
Iedereen heeft een Droom! U ook. Misschien kunt u hem niet onder woorden brengen, misschien gelooft u er niet meer in, maar hij is er wel en wil tot leven worden gewekt.

Deel 1


Bruce Wilkinson vertelt in deel 1 van dit boek De Droomgever een boeiende gelijkenis over een Dromer. Aangemoedigd door de DroomGever, jaagt deze zijn Grote Droom na. Onderweg ontmoet hij veel tegenstand, maar wordt telkens weer bemoedigd.
U zult het verlangen krijgen om uw eigen Droom te realiseren, misschien wel met knikkende knieën, want er zitten nu eenmaal risico's aan.

Deel 2


In deel 2 wil Bruce Wilkinson uw DroomGids zijn. Hij waarschuwt u voor gevaren en hindernissen en reikt u de wapens aan om aanvallers te verslaan.

Dat uw Droom niet zonder slag of stoot wordt gerealiseerd, ligt voor de hand. Er is nog nooit iets groots tot stand gebracht zonder verzet. Maar er is weinig zo triest als een Droom die je hebt gekregen van de Droomgever die begraven wordt. Hiervoor ben je geboren. Het wordt tijd dat je aan de reis begint.

De Droomgever is ook als Luisterboek ter verkrijgen.

Reviews (6)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Marleen Plattel
Prachtig!14 juni 2019
Dit boek is erg mooi geschreven. Het begint met een metafoor of gelijkenis, vervolgens wordt een toepassing gemaakt naar je eigen leven. Wat zijn jouw dromen? En als God tegen jou zegt: 'Geef mij je droom', durf je het dan aan Hem te geven? Je weet het niet van te voren, maar je krijgt er zelf iets beters voor terug!
De Droomgever29 mei 2018
Ik vind dit een prachtig boek! Het boek zelf is een aanrader!

Het verhaal wordt verteld als een gelijkenis. Hierdoor is het makkelijker jezelf te kunnen spiegelen met de hoofdpersoon.
Daarnaast wordt er uitgelegd hoe de schrijver zijn verhaal eigen verhaal ziet en hoe jijzelf daarmee aan de slag kan gaan.
Super28 maart 2017
Super informatief en inspirerend
Het is een aanrader16 februari 2017
Dit boek is een eye-opener. Je gaat dingen die je vroeger al tegengekomen bent en wat je toen al wilde bereiken ineens heel anders bekijken. Voor mij was het een stimulans om verder te gaan met het verder ontplooien van mijn talenten zodat ik deze kan gebruiken in mijn droom: namelijk het helpen van andere mensen......
Geweldig boek07 februari 2017
Ik kan iedereen aanraden dit boek te kopen. Het boek daagt je uit na de denken over wat je echt wil met je leven en geeft praktische tips om ermee aan de slag te gaan.
Leuk om te lezen07 februari 2017
In het eerste deel van het boek wordt de zoektocht naar je droom beschreven via een verhaal met veel metaforen. De hoofdpersoon heet bijvoorbeeld Normaal. Hij gaat op weg om zijn droom te vinden en krijgt daarbij tegenslagen. Het eerste stuk leest gemakkelijk weg en is leuk om te lezen. In het tweede deel vertelt de schrijver zijn persoonlijke visie over het vinden van je droom. Daarbij worden ook veel tips gegeven.

Recent bekeken

De DroomGever

De DroomGever

Bruce Wilkinson
€ 16,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg