De Droomgever (LUISTERBOEK)
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-6067-8817

De Droomgever (LUISTERBOEK)Jaag je je droom na? Of leef je gewoon je leven?

€ 14,95
1 review
Aantal:
Iedereen heeft een Droom! U ook. Misschien kunt u hem niet onder woorden brengen, misschien gelooft u er niet meer in, maar hij is er wel en wil tot leven worden gewekt.

Deel 1
Bruce Wilkinson vertelt in deel I van dit boek De Droomgever een boeiende gelijkenis over een Dromer. Aangemoedigd door de DroomGever, jaagt deze zijn Grote Droom na. Onderweg ontmoet hij veel tegenstand, maar wordt telkens weer bemoedigd.
U zult het verlangen krijgen om uw eigen Droom te realiseren, misschien wel met knikkende knieën, want er zitten nu eenmaal risico's aan.

Deel 2
In deel II wil Bruce Wilkinson uw DroomGids zijn. Hij waarschuwt u voor gevaren en hindernissen en reikt u de wapens aan om aanvallers te verslaan.

Dat uw Droom niet zonder slag of stoot wordt gerealiseerd, ligt voor de hand. Er is nog nooit iets groots tot stand gebracht zonder verzet. Maar er is weinig zo triest als een Droom die je hebt gekregen van de Droomgever die begraven wordt. Hiervoor ben je geboren. Het wordt tijd dat je aan de reis begint.


Opname en productie: Evoband Audioservices
Voorgelezen door: Fred van Kuijk

CD 1: Deel 1 ? De gelijkenis van De Droomgever h. 1-7)
CD 2: Deel 2 ? De reis naar uw Grote Droom (h. 8-11a)
CD 3: Deel 2 ? De reis naar uw Grote Droom (h. 11b-einde)
MP3 disc: Het hele boek, zowel deel 1 als deel 2

De Droomgever is ook als papier uitgave verkrijgbaar.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Mooi14 februari 2017
In het eerste deel van het boek wordt de zoektocht naar je droom beschreven via een verhaal met veel metaforen. De hoofdpersoon heet bijvoorbeeld Normaal. Hij gaat op weg om zijn droom te vinden en krijgt daarbij tegenslagen. Het eerste stuk leest gemakkelijk weg en is leuk om te lezen. In het tweede deel vertelt de schrijver zijn persoonlijke visie over het vinden van je droom. Daarbij worden ook veel tips gegeven.

Recent bekeken

De Droomgever (LUISTERBOEK)

De Droomgever (LUISTERBOEK)

Bruce Wilkinson
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg