Zie Ik kom spoedig
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-5999-2115

Zie Ik kom spoedig

€ 29,95
1 review
Aantal:
Het bijbelboek Openbaring… wat moeten we daarmee? Waarom zou je de moeite nemen om het boek te lezen en te bestuderen? Wat moet je met al die apocalyptische beelden en vaak lastig te begrijpen symboliek? En al die verschillende meningen over de eindtijd, wederkomst, opname voor, tijdens of na de grote verdrukking… dat leidt toch alleen maar tot heibel in de kerk? Nee, het bijbelboek Openbaring lijkt zijn naam allerminst waar te maken…

En dat zou ons meteen al aan het denken moeten zetten. Zou een bijbelboek dat begint met de veelbelovende woorden ‘Openbaring van Jezus Christus’ niet juist duidelijk moeten zijn, en duidelijkheid moeten scheppen? Kan het zijn dat we dreigen te missen wat God ons juist wil vertellen? De profeet Amos maakt in het Oude Testament al duidelijk dat God niets doet wat Hij niet aan Zijn dienaren, de profeten, heeft onthuld. Als dat zo is, is het juist van groot belang dat wij gaan ontdekken wat God ons wil zeggen in Openbaring.

We leven in een fascinerende tijd. Maar ook in een donkere tijd. En als er één tijd is waarin het belangrijk is dat het licht van het profetisch woord helder schijnt, is dat wel de onze.
In Zie, Ik kom spoedig laat Wim Grandia op heel toegankelijke wijze zien wat God door Openbaring heen tot ons te zeggen heeft. Hij doet dat als een gedegen én een bescheiden bijbelleraar; niet vanuit het idee dat hij de waarheid in pacht heeft, wél vanuit het verlangen het lichaam van Christus toe te rusten voor de tijd die voor ons ligt.


‘Ik geloof dat, juist in de tijd waarin we leven, God onze ogen wil openen voor de inhoud van het bijbelboek Openbaring. Dat Wim Grandia het niet schuwt om diverse visies te benoemen en tegelijkertijd een eigen standpunt in te nemen en grondig toe te lichten, maakt zijn boek des te waardevoller. Gedegen, begrijpelijk en inspirerend!’
Ruben Flach, directeur Stichting Opwekking.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Openbaring belicht en hoe!!23 december 2023
Prachtig boek over het bijbelboek Openbaring!
Helene Esmeijer
Zeer duidelijk en begrijpelijk boek over Openbaring19 november 2023
Ik ben heel enthousiast over jullie als uitgeverij. Heb vele boeken van jullie in mijn boekenkast staan. Nu een paar weken geleden is het geweldige boek van Wim Grandia door jullie uitgegeven, “Zie, Ik Kom Spoedig”. Ik ben helemaal blij, omdat dit boek ons helpt in de tijd waarin wij leven, visie geeft over Gods plannen en Zijn doel met ons als mens en de aarde waarop wij leven.
De geweldige hoop voor de toekomst waarover de Bijbel ons verteld, geeft ons, wanneer wij de Here Jezus kennen, een prachtig vooruitzicht, waar we blij van worden. Dit alles staat in de Bijbel, in Openbaring.
Wim Grandia de schrijver van dit boek, weet op een zeer duidelijke en begrijpelijke manier, dit alles aan ons over te dragen. Van harte aanbevolen!

Recent bekeken

Zie Ik kom spoedig

Zie Ik kom spoedig

Wim Grandia
€ 29,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg