• 978-90-5999-0661

De Kracht van biddende ouders

€ 17,50
4 reviews
Aantal:
Kinderen hebben is kinderen loslaten. Je denkt dat ze van jou zijn, maar dat is niet zo. Het zijn zelfstandige persoontjes en ze worden steeds zelfstandiger.

Je wilt hen voor alle kwaad behoeden, maar dat kan niet. Het leven is nu eenmaal vol risico's. Deze spanning tussen beschermen en loslaten kan ouders wel eens teveel worden. Ze zoeken wijsheid in boeken, tijdschriften en tv-programma's. Gelukkig is er nóg een mogelijkheid: bidden voor je kinderen. Daarmee zoek je hulp en bescherming bij God, die precies weet wat je kind nodig heeft omdat Hij de Maker is.

Stormie Omartian voelde zich, als jonge moeder, onbekwaam om haar kinderen voor te bereiden op het leven. En dat werkte verlammend. In haar nood riep ze tot God en kreeg antwoord. Hij leerde haar dat ze haar kinderen niet zomaar moest loslaten, nee, ze mocht hen aan Hem overgeven en erop vertrouwen dat Hij voor hen zou zorgen. Maar Stormie moest wel voor hen blijven bidden. En dat deed ze. Ze zag De kracht van biddende ouders.

Tip: speciaal voor kinderen schreef Stormie Omartian het boek De kracht van een biddend kind.

Reviews (4)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
onmisbaar14 februari 2017
Super boek. Met eigen voorbeelden geeft de schrijfster aan dat het noodzakelijk is voor je kinderen te bidden. Ze heeft e.e.a. gebundeld tot zo'n 30 thema's. Wij hebben ook de kracht van de biddende man/vrouw en die zou ik ook willen aanbevelen.
Goed toepasbaar boek07 februari 2017
Helder geschreven boek en goed toepasbaar.
Mooi dat elk onderwerp eindigt met een voorbeeld gebed.
Eigen ervaringen vind ik altijd fijn om te lezen.
Het is een boek die ik zal gebruiken ter ondersteuning in mijn gebed voor onze kinderen.
Mooi07 februari 2017
Heel mooi boek met veel waardevolle tekstverwijzingen in de bijbel.
Lees ook haar andere boeken.
Super boek07 februari 2017
Hebben enorm van genoten om het samen door te bidden. Er gaat kracht uit van gebed en dit boek heeft ons heel wat inspiratie gegeven. Het is mooi de uitwerking ervan te geven. Ook de biddende man en vrouw zijn sterk aan te bevelen.

Recent bekeken

De Kracht van biddende ouders

De Kracht van biddende ouders

Stormie Omartian
€ 17,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg