• 978-90-5999-2733

Iwan en de verborgen Bijbel

€ 14,95
0 reviews
Aantal:
Iwan en Katya Nazarov groeien op in de jaren ’70 in Moskou. De communisten hebben de macht in het land en zij vinden dat je geen christen mag zijn. Als je toch christen bent, mag je niet studeren, niet naar een kerk gaan en geen Bijbel of christelijk boek bezitten. Ook mag je een heleboel baantjes niet doen. En kom je wél duidelijk voor je geloof uit, dan kun je gevangengenomen worden en naar een strafkamp worden gestuurd. Ook Iwan en Katya ervaren veel moeilijkheden omdat ze christelijk zijn. Op school worden ze vaak gepest.

Als de hele school een week lang moet gaan helpen bij de oogst op een boerderij, beleven ze spannende avonturen. De boerderij was vroeger van hun opa, en misschien heeft hij de oude familiebijbel er wel verstopt. Lukt het Iwan en Katya om de Bijbel te vinden en ongezien mee te nemen naar huis?


Iwan en de verborgen Bijbel is het eerste deel van een zevendelige serie jeugdboeken over de vervolgde kerk. De deeltjes zijn:

Iwan en de verborgen Bijbel (verschijnt: februari 2024)
Iwan en het geheim in de koffer (verschijnt: juni 2024)
Iwan en de gewaagde ontsnapping (verschijnt: oktober 2024)
Iwan en de verrader
Iwan en de Davidster
Iwan en het circus van Moskou
Katya en het zilverenkruisje

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Iwan en de verborgen Bijbel

Iwan en de verborgen Bijbel

Myrna Grant
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg