• 978-90-5999-0623

Genezen van kanker Het verhaal van een wonder

€ 14,95
3 reviews
Aantal:
Hugo van Leemputten is 27 jaar oud als hij van de dokters te horen krijgt dat hij een zeer agressieve, ongeneeslijke vorm van kanker heeft. Hij is dan een paar jaar getrouwd en nog geen jaar vader van zoon Sam. De dokters vertellen Hugo en Inger dat zij zich moeten voorbereiden op zijn overlijden. 'Ik heb toch nog wel zes maanden?' vraagt hij de behandelend geneesheer. 'Dat kan ik u niet beloven.' 'Ik heb toch nog wel twee maanden?' De dokter zwijgt.

Nu, meer dan 25 jaar later, is Hugo kerngezond. God heeft hem volledig genezen. Zijn ziekte werd een ontdekkingsreis. Onderweg leerde hij het Vaderhart van God kennen, ontdekte hij welke beloften en in het Woord van God staan over genezing en ging hij beter begrijpen wat Jezus Christus voor ons heeft gedaan. Dit boek is een verslag van die reis. Maar dit boek is meer dan het opmerkelijke getuigenis van Hugo Van Leemputten alleen. Jezus zegt in Johannus: 'Ik ben gekomen opdat zij leven hebben en overvloed.' Het is het grote verlangen van Hugo en zijn vrouw dat gezonde en zieke mensen thuiskomen in Gods Vaderliefde.

Reviews (3)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Henri Vos
Genezen van Kanker06 juli 2019
'k Heb Hugo jaren geleden ontmoet op het m.s SILOAM waar hij aan boord was met 'n vakantie-bijbelweek. Hij gaf mooie studies, samen met z'n vrouw Inger. Er was volgens mij ook nog 'n vrouwelijke artd bij.Jammer genoeg vaart deze boot niet meer , dus ook geen bijbel studies meer
Bemoedigend07 februari 2017
Hugo schrijft puur.
Het leest makkelijk weg.
Een reis met vallen en opstaan, en staande blijven, en overwinnen.
Graag meer verhalen zoals dit boek.
Must read07 februari 2017
Voor iedereen die van ver of dichtbij met ziekte of ander verdriet te maken
heeft is dit een must read ! Een boek vol hoop en bemoediging !
Zeer vlot, herkenbaar, eerlijk en openhartig geschreven. Een aanrader!

Recent bekeken

Genezen van kanker

Genezen van kanker

Hugo Van Leemputten
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Hugo Van Leemputten

Hugo Van Leemputten
Meer van Hugo Van Leemputten