Boeken van Hugo Van Leemputten

Hugo (1960) was 27 jaar oud, nog maart kort getrouwd met Inger en 1 jaar vader van Sam, toen hij te horen kreeg dat hij een ongeneeslijke vorm van kanker had. Nu, vele jaren later, is Hugo kerngezond. Sinds de tijd dat Hugo genezen is, spreekt hij veel over de hele wereld. Het is zijn grote verlangen dat gezonde en zieke mensen Gods Vaderliefde leren kennen.

Hugo en Inger wonen in Kessel-Lo, vlakbij Leuven. Zoon Sam is inmiddels het huis uit. Samen met de huisartsen Ann en Nadine vormen Hugo en Inger het leiderschapsteam van Gods Ambassade, een evangelische kerk in Vlaanderen (www.godsambassade.be). Deze jarenlange samenwerking met de artsen zorgt ervoor dat medici kunnen bevestigen wat God de Vader op het gebied van genezing doet in Vlaanderen.

Gods Ambassade is meer dan een gemeente alleen. Vanuit de organisatie wordt ook een genezingsschool geleid. De school is aangesloten bij Fatherheart Ministries van James Jordan.
Hugo en Inger onderhielden een nauwe band met Martie Haaijer. Na haar overlijden heeft haar organisatie, Stichting Obed, onderdak gevonden bij Gods Ambassade in Belgiƫ.

Meer van Hugo Van Leemputten

Genezen van kanker

Genezen van kanker

Hugo Van Leemputten
€ 14,95
Hugo Van Leemputten

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg