Boeken van Wim Grandia

Wim Grandia (1961) groeide op in een christelijk gezin en maakte op zijn zeventiende een keuze voor het christelijk geloof. In 1980 ging hij bij de Evangelische Omroep werken, waar hij vele jaren eindredacteur was van Ronduit, de jongerentak van de Evangelische Omroep. Hij was eerst als producer en later als spreker betrokken bij activiteiten als de Ronduit Themaconferenties, de Wervelweekenden, het Classic Gospel Festival, de Revelation Theatertour, Ronduit Praise en natuurlijk de EO-jongerendagen.

In oktober 2006 maakte Wim de overstap van de EO naar de gemeente en werd hij voorganger van de Evangelische Gemeente Jozua in Dordrecht. In 2014 besloot hij na acht jaar fulltime voorgangerschap onder de noemer Grandia CPW (Coaching, Preaching en Writing) te starten met een eigen bureau, van waaruit allerlei (landelijke) activiteiten worden gecoördineerd. Meer informatie hierover is te vinden op www.grandia-cpw.nl. Daarnaast was hij tot 2023 parttime voorganger van de Evangelische Gemeente Berea De Maten in Apeldoorn. En momenteel vervult hij die functie in de Koningkerk in Haarlem. Grandia is een veelgevraagd spreker in kerken, op conferenties en mannen- en vrouwendagen.

Samen met zijn vrouw Gees Grandia-de Heer kreeg hij vijf kinderen. Zijn vrouw overleed in 2009 aan kanker. Grandia is inmiddels opnieuw getrouwd met Sonja Splinter, die zelf ook op jonge leeftijd haar man door een hartstilstand had verloren.

Het bijbelboek Openbaring heeft Wim al vanaf de dag dat hij tot geloof kwam bijzonder geboeid en tegelijkertijd ook – mede door alle verschillende mogelijke interpretaties – regelmatig in verwarring gebracht. Dat heeft hem er niet van weerhouden om in alle jaren van prediking regelmatig te spreken over de inhoud van Openbaring en andere profetische bijbelgedeelten die wijzen op de aanstaande komst van de Here Jezus. Vanuit het besef dat er niet eerder een generatie is geweest die zoveel profetieën over het einde van de tijd voor haar ogen tot vervulling zag komen houdt Wim er serieus rekening mee dat wij de generatie kunnen zijn die de wederkomst van de Here Jezus en alles wat daaraan voorafgaat mee gaat maken.

Dit was voor hem de motivatie om in 2019 te beginnen met een nieuwe en grondige bestudering van Openbaring, met als resultaat een 8-delige bijbelstudieserie welke inmiddels op een aantal plekken in Nederland en België is gegeven. Om nog meer mensen met de fascinerende boodschap van Openbaring te bereiken is er inmiddels ook een laagdrempeliger 40-delige serie voor YouTube ontwikkeld en is in november 2023 zijn eerste boek verschenen met als titel ‘Zie, Ik kom spoedig’. Voor meer informatie over het hele project, ga naar www.zieikkomspoedig.nl

Meer van Wim Grandia

Zie Ik kom spoedig

Zie Ik kom spoedig

Wim Grandia
€ 29,95
Wim Grandia

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg