• 978-90-6067-4758

Twee maal genade

€ 13,50
3 reviews
Aantal:
'Welcome to Georgia State Penitentiary.' Het bord bij de ingang was een wrange poging tot enige hartelijkheid. Vanaf een toren gaf een zwaar bewapende bewaker ons een teken dat we verder moesten gaan.

Twee maal levenslang - Twee maal genade


Ik strompelde naar binnen, met ketens aan mijn enkels. In de poort bleef ik even staan. 'Hoe lang moet je zitten, jongeman?' vroeg één van de bewakers die me hierheen hadden gebracht.'Tweemaal levenslang,' antwoordde ik. Zijn stem klonk plechtig. 'Kijk dan maar eens goed naar de voordeur van deze gevangenis, want die zul je nooit meer zien. Je zult hier sterven.' Ik haalde diep adem, keerde mij om en keek naar de bomen en de wolken. Ik probeerde hun schoonheid mee te nemen, de gevangenis in. Terwijl ik naar binnen ging, was er niemand die afscheid van mij nam. Niemand die van mij hield, niemand die het erg vond dat ik levenslang opgesloten werd. Dit was de eerste dag van de vreselijkste periode in mijn leven.

Reviews (3)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Bijzonder boek31 mei 2018
Boeiend geschreven !
Prachtig boek28 februari 2017
Prachtig boek ik heb het gelezen doen ik vast zat inspirirend hoop gevend en emotioneel boek, beste boek wat ik ooit gelezen heb, heb het dan ook aan mijn vrienden aangeraden.
geweldig14 februari 2017
vond het interessant om te lezen,omdat ik namelijk toen ook vast zat,en een bewaarder me vroeg wat te lezen dacht ik, doe mij die maar. niettemin een spannend aangrijpende maar waar gebeurd verhaal.

Recent bekeken

Twee maal genade

Twee maal genade

Harold Morris
€ 13,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg