• 978-90-3381-7434

The (NL) Message of HopeEen kennismaking met 'The Message'.

€ 4,95
1 review
Aantal:
LET OP!! Dit is een pilot-uitgave van bijbelvertaling The Message en NIET de Nieuwe Testament-uitgave. Deze laatste kunt u wel bij ons bestellen.

Misschien heb je alles bereikt wat je wilt. Je bent gelukkig met de mensen om je heen, hebt een goede opleiding gevolgd en hebt succes in je werk… Toch heb je het gevoel dat er iets ontbreekt, dat er méér in het leven moet zijn.
Wat jouw situatie ook is, hier is het goede nieuws! Er is iets wat jou totale voldoening kan bieden, iets wat je leven zin en betekenis geeft. Maar dat '€˜iets'€™ kun je niet bereiken door eigen inspanningen, je kunt het ontvangen als een geschenk. Van God. Hij biedt eeuwige hoop -€“ een toekomstperspectief dat bevrijdend en onverwoestbaar is.

Dit boek bevat woorden uit de Bijbel. Daarbij is gebruikgemaakt van het werk van Eugene Peterson, de schrijver van The Message, een eigentijdse weergave van de bijbeltekst. Ontdek wat God je te bieden heeft. Vind inspiratie en kracht in The Message of Hope!

Deze uitgave is bedoeld als kennismaking met The Message. Voor het eerst zijn grote delen van deze van oorsprong Engelse tekst in hedendaags Nederlands beschikbaar. De uitgevers zijn van plan hier een vervolg aan te geven en roepen lezers op dit werk te steunen. In dit boek zit een antwoordkaart waarop de mogelijkheden voor support zijn aangegeven. Alle opbrengsten daaruit zullen worden gebruikt om de kosten van de volledige vertaling van The Message te dekken. We hopen zo een begin te kunnen maken met de complete vertaling van The Message in het Nederlands. Mogen we op uw steun rekenen?
Paul Abspoel, Ark Media
Gerhard Rijksen,  Uitgeverij Gideon

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Neeltje Hietkamp
The message of hope20 september 2016
Dit boekje is een toegankelijke en laagdrempelige manier om meer te leren over het christelijk geloof. Hoe doe je dat, geloven? Waarom ging Jezus Christus voor ons aan het kruis? Is het waar wat ze zeggen? Spreekt hij vandaag misschien ook tegen jou? Een echte aanrader voor iedereen die meer wil leren over Jezus!

Recent bekeken

The (NL) Message of Hope

The (NL) Message of Hope

Eugene Peterson
€ 4,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg