• 978-90-6067-5823

Negentig minuten in de hemelEen waar gebeurd verhaal over dood en leven

€ 17,50
5 reviews
Aantal:
In 90 minuten in de hemel beschrijft Don Piper hoe hij op weg is van een conferentie naar huis. Op een smalle brug wordt zijn auto verpletterd door een grote vrachtwagen die op zijn weghelft terechtkomt. Hij zit bekneld en is op slag dood. Het toegesnelde ambulance-personeel legt een dekzeil over zijn auto, om hem aan nieuwsgierige blikken te onttrekken.

Een predikant staat in de file die na het ongeluk ontstaat. Hij loopt naar voren om te zien of hij geestelijke bijstand kan verlenen.

Op de plaats van het ongeluk voelt hij zich gedrongen om voor de dode man te bidden. Hij kruipt in het autowrak onder het dekzeil, legt zijn hand op een schouder van Don Piper en begint te bidden. Terwijl hij een bekend lied zingt, begint de dode man ineens mee te zingen. De predikant schiet het autowrak uit...

Er zijn negentig minuten verstreken sinds het ongeluk, negentig minuten die Don Piper in de hemel doorbracht. Geen illusie, geen bijna-doodervaring (BDE), maar een echte doodervaring, hij was immers al officieel doodverklaard. Deze doodervaring heeft zijn leven op slag veranderd. Hij was overweldigd door de schoonheid die hij in de hemel had gezien en de hemelse muziek die hij had gehoord, maar daardoor was de terugkeer in zijn zwaar verminkte lichaam een ware foltering.

Don Piper was zo onder de indruk van wat hij in de hemel had gezien en gehoord, dat het hem jaren heeft gekost voor hij anderen kon vertellen over zijn doodervaring en zijn tijd bij de hemelpoort.

'90 minuten in de hemel', een uiterst realistisch verhaal over dood en leven, waarin hoop de boventoon voert.

Reviews (5)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Piet Laan
maakt het belang van gebed goed duidelijk 30 juli 2020
Ten eerste van belang voor iedereen die geconfronteerd wordt met de dood en wie is dat niet? Laat heel goed zien hoe God door mensen heen wil werken. Dat voor God niets onmogelijk is en dat Hij aanhoudende bidders beloond. Geweldig getuigenis en bemoediging voor eenieder die zich Christen mag noemen. Maar ook voor niet Christenen. Hg Piet
Een boek voor wie geloofd!29 mei 2018
Op zich een goed beschreven boek, maar wel op basis van het geloof.
Waargebeurd verhaal27 juni 2017
Na het lezen van het boek heb je geen angst meer voor de dood!
90 minuten in de hemel14 februari 2017
Een boek die je hoop geeft en vertrouwen op een leven na de dood, op het weerzien van geliefden. Na het lezen van dit boek weet je dat je niet meer bang hoeft te zijn om dood te gaan, het geeft je troost dat er zoveel liefde en vreugde op je ligt te wachten...een echte aanrader. Ook al gaat dit boek over iemand die een ongeluk krijgt en dan dood gaat, het is zeker ook een aanrader om het te lezen als je ongeneeslijk ziek bent of als je pas iemand hebt verloren. Het geeft veel hoop en troost bij het moeilijke onderwerp dood gaan.
Aangrijpend09 februari 2017
Ik vond het een aangrijpend boek. De menselijke emoties, die beschreven worden, zijn zo eerlijk, dat ik regelmatig kippenvel had. Verder een gevoel van fascinatie, over wat er beschreven wordt over het leven na de dood. Klinkt troostrijk en mooi. Het komt echter niet overeen met het merendeel van de beschreven bijna dood ervaringen. Of daar conclusies uit getrokken moeten worden, weet ik niet. Ik neem zonder meer aan, dat het een integere weergave is, van hoe deze man het heeft ervaren. Zo komt het wel over in elk geval. Het zou hoe dan ook mooi zijn, als het is, zoals hij het beschrijft. Dan is de dood iets om naar uit te kijken.

Recent bekeken

Negentig minuten in de hemel

Negentig minuten in de hemel

Don Piper
€ 17,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg