Boeken van Don Piper

Don Piper werd in 1985 predikant en heeft als zodanig verschillende functies bekleed, waaronder zes jaar als senior-predikant. Hij woont samen met zijn vrouw Eva in Pasadena (Texas, V.S.) en ze hebben drie volwassen kinderen.
Piper is te gast geweest bij diverse christelijke en algemene televisie- en radioprogramma's en er zijn talloze artikelen over hem verschenen in kranten en tijdschriften. Hij schrijft een wekelijkse column in een krant, en elke week preekt hij en leidt hij conferenties en retraites overal in de Verenigde Staten en daarbuiten.
Dit allemaal naar aanleiding van zijn negentig minuten in de hemel. Wanneer hij wordt verpletterd door een vrachtwagen, is hij op slag dood. Nadat hij negentig minuten in de hemel is geweest, bidt een predikant voor hem in het autowrak. Don keert terug in zijn zwaar verminkte lichaam...
Er verscheen een boek over: Negentig minuten in de hemel. Een uiterst realistisch verhaal over dood en leven, waarin hoop de boventoon voert.

U kunt de website van Don Piper vinden op:
www.donpiperministries.com

Meer van Don Piper

Negentig minuten in de hemel

Negentig minuten in de hemel

Don Piper
€ 17,50
Don Piper

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg