• 978-90-5999-9008

MeesterschapVisie, lef en levenskunst

€ 29,95
1 review
Aantal:
Iedere man of vrouw is een kunstenaar, die een meesterwerk creëert door zijn of haar unieke leven te leven.

Meesterschap is niet slechts weggelegd voor de grote kunstenaars der aarde. Het is een bereikbaar doel voor ieder mens, wat je vakgebied ook is, en wat je talenten ook zijn.

De vrienden Paul Donders en Chris Sommer nemen je vanuit hun eigen vakgebied mee op reis door de geschiedenis van het meesterschap, langs gilden en tribes. En ze laten zien hoe jij meesterlijk kunt leven en kunt uitgroeien tot een meester in jouw vak.

Ze sporen je aan om een visie te ontwikkelen op je eigen toekomst; dagen je uit om met lef op pad te gaan; en leren je hoe ook jij een levenskunstenaar kunt worden.

De uitdaging is aan jou.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Meesterwerk07 februari 2017
Ik vind het boek "Meesterschap" een prachtig vormgegeven boek dat alle facetten van (groei naar) meesterschap belicht. Naast duidelijke uitleg, aansprekende persoonlijke voorbeelden en zeer mooie foto's, biedt het boek vele handvatten om zelf praktisch mee aan de slag te gaan.
Ik ben erdoor geïnspireerd en heeft me verder geholpen met onderzoeken hoe ik in mijn werk (en leven) verder kan groeien naar meesterschap.
Kortom, Ik vind het boek "Meesterschap" een meesterwerk.

Recent bekeken

Meesterschap

Meesterschap

Paul Ch. Donders
€ 29,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg