Boeken van Paul Ch. Donders

Paul Donders (1957) heeft een passie voor mensen en ziet het als een voorrecht om professionals en leidinggevenden te inspireren hun unieke talenten te ontdekken en tot het volle potentieel te ontwikkelen.

Hij is één van de oprichters van xpand, en sinds 1987 een drijvende en leidende kracht binnen de organisatie. Zijn bedrijf is in tien verschillende landen vertegenwoordigd, met in totaal 120 trainers en consultants. Paul is een inspirerende spreker, een gevestigd strategisch adviseur, en schrijver van meerdere leiderschapsboeken.

Paul begon in 1977 met zijn studie architectuur in Duitsland en sloot zich aan bij een studentenvereniging. Hij werkte en studeerde af in Dortmund. Na zijn studie werkte hij acht jaar als architect in Duitsland. Zo leerde hij alle facetten van het vak kennen en waarderen. Het werd hem echter steeds duidelijker dat hij meer in mensen en hun interactie geïnteresseerd was, dan in de gebouwen die hij voor hen en om hen heen ontwierp.

In 1986 namen hij en zijn vrouw Sylvia een sabbatical van zes maanden. Ze vertrokken naar Hawai, waar hij de eerste drie maanden leiderschap en communicatie studeerde aan een universiteit en de laatste drie maanden werkte op het prachtige Big Island. Daar kwam hij tot de conclusie dat architectuur een prima basis was om aan een nieuw vakmanschap te bouwen; een vakmanschap als trainer en consultant op het gebied van leiderschapsontwikkeling.In 1998 keerden ze terug naar Nederland, om verder te bouwen aan hun internationale bedrijf xpand.

Paul is getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Hoornaar. Hij geniet meer dan ooit tevoren van zijn vak.

Meer van Paul Ch. Donders

Veerkracht

Veerkracht

Paul Ch. Donders
€ 16,50
Gezond leiderschap in de kerk

Gezond leiderschap in de kerk

Meerdere auteurs
€ 19,95
Meesterschap

Meesterschap

Paul Ch. Donders
€ 29,95
Paul Ch. Donders

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg