Macht en Manipulatie
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-6067-8350

Macht en Manipulatie ... toch niet onder christelijke leiders?!

€ 13,50
0 reviews
Aantal:
Geactualiseerde herdruk

In sektes verwacht je het: manipulatie door een te machtige geestelijk leider. Maar in kerken of christelijke organisaties komt dat echt niet voor. Toch? Daar volgen ze Jezus en wil iedereen de minste zijn...
Niets is minder waar. Overal in de christelijke wereld kom je manipulatieve leiders tegen - van reformatorisch tot charismatisch. Toch vallen ze vaak niet direct op. Ze preken prachtig of hebben visionaire plannen. Tegelijk gebruiken ze Jezus' naam voor hun eigen doelen en is de houtgreep op hun getrouwen groot en schadelijk.

Hun tactiek? Ze tolereren geen lastige vragen of kritisch denken, en ze omringen zich met ja-knikkers die het spel (onbewust) meespelen. Jij moet klein en afhankelijk blijven, zodat de ster van de leider kan rijzen - over de ruggen van anderen heen. Manipulatie! Helaas ook bij christelijke clubs en kerken.

In Macht en manipulatie vertellen slachtoffers anoniem over het spoor van vernieling in hun leven. Herken jij hierin je eigen situatie? Dit boek zal duidelijk maken of je inderdaad gemanipuleerd wordt. Ook laat het zien hoe je uit zo'n ongezonde situatie kunt loskomen. Zodat je weer vrij kunt ademen en ruim zicht krijgt op Jezus, die Zich verre hield van manipulatie.

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Macht en Manipulatie

Macht en Manipulatie

Meerdere auteurs
€ 13,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg