• 978-90-5999-2436

Overweldigd door de liefde van God

€ 17,50
0 reviews
Aantal:
God is liefde. Onbegrijpelijke, onvermoeibare, almachtige liefde.

Vraag jij je wel eens af of je het allemaal goed begrepen hebt? Het is toch ook gek, als je erover nadenkt. De God van het heelal, de Schepper van hemel en aarde, van zuurstof, dennenbomen, muziek en zonnestelsels houdt van ons met een radicale, onvoorwaardelijke, zelfopofferende liefde. En wat is onze reactie daarop? We gaan naar de kerk, draaien af en toe wat aanbiddingsmuziek en proberen netjes te leven. Iets klopt er toch niet aan dat verhaal?

Zou je diep vanbinnen ook niet meer willen dan dat? Zou je niet willen dat je geloof authentiek is, ertoe doet en meewerkt met God aan radicale oplossingen voor een verloren wereld? God verlangt naar een gepassioneerde, liefdevolle relatie met jou. Het antwoord op geestelijke dorheid is niet: harder je best doen. Het antwoord is: (opnieuw) verliefd worden op God. Als je je werkelijk laat overweldigen door zijn liefde, zul je nooit meer dezelfde zijn.

Dit boek is eerder uitgegeven door Uitgeverij Medema/Jongbloed, onder de titel Te gekke liefde.

Van de uitgever:
Crazy Love, het Engelse origineel van dit boek, verscheen in 2008. Ik las het enkele maanden na verschijnen en was nog maar kort werkzaam als uitgever bij Gideon. Ik werd geraakt door het boek en wilde het heel graag uitgeven. We probeerden de rechten te bemachtigen maar toen bleek dat collega Henk Medema ons net voor was. Ik weet nog dat ik heel blij was dat het toch in het Nederlands zou gaan verschijnen, en hevig baalde omdat dat niet bij Gideon zou gaan worden. Ik ben dan ook heel dankbaar dat het nu alsnog een Gideonboek is geworden, te meer omdat ik geloof dat de boodschap van het boek juist voor de kerk van vandaag zo ontzettend relevant is. Het boek is een aansporing toch echte overgave aan God, en radicale toewijding van het leven aan Hem. Als God Zijn Zoon voor ons geeft, kunnen we Hem toch niet afschepen met, te kort door de bocht gezegd, 1 kerkdienst per week?

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Overweldigd door de liefde van God

Overweldigd door de liefde van God

Francis Chan
€ 17,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg